- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bi sinirle selamsız giriş yapmışım foruma kusuruma bakmayın
Aleykümselam hoşgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm arkadaşlar. Bi sinirle selamsız giriş yapmışım foruma kusuruma bakmayın
Aleykümselam hoşgeldin
Son zamanda yapılan hastahanelerimiz olmasaydı şu anda çok zor bir durumda olabilirdik. Bundan sonraki yıllarımızda sağlık sektörüne daha çok önem vermek gerek. Özellikle virüs konusunda daha çok doktor profösör yetiştirmenin gerek. Artık savaşlar bu şekilde olacak. Sağlık ile ilgili bütün araç gereçleri kendimiz üretmemiz lazım. Türkün türkten başka dostu yok. Kimse bize zor zamanımızda yardım etmez
Böyle bilinçli çalışanlarımızın çoğalması dileğiyle
Market çalışanı attığı mesajda; market sahibinin maskesiz müşterileri içeri alınması konusunda hassas davranmadığını belirterek ‘18 yaş altı müşterileri sadece uyarın mağazaya almamazlık yapmayın. Cezayı müşteri yer bizlik bir durum yok” dediğini iletti.
Çalışanın attığı mesaj şöyle;
“Sayın Müdürüm ben bir market çalışanıyım yöneticilerimiz maskesiz gelen müşterileri, ‘18 yaş altı müşterileri sadece uyarın mağazaya almamazlık yapmayın’ diyorlar. ‘Cezayı müşteri yer bizlik bir durum yok’ diyorlar ama bu insanlar bizleri de risk altına atacak sizce bu ne kadar doğru? Maskesiz müşteri içeri alınıp sadece uyarılmalı mı yoksa içeri alınmamalı mı? Affınıza sığınarak isimin sadece sizde kalmasını rica ederim
yarin oraj varmi izmire
yarin oraj varmi izmire
Yarina bı şey yok der MGM . Trakya tarafı Marmara var bişeyler
Dayım maske olayını yanlış anlamış?
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler Abi.
Sinan nasılsın abi nasıl gidiyor hayat
Sinan nasılsın abi nasıl gidiyor hayat
genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
Demek o kadar kötü durumu vah vah zavallı Sinan abim ?
Demek o kadar kötü durumu vah vah zavallı Sinan abim ?
Karantinaya çektik Sinan abini yıllık bakımlarını yaptırıyoruz :D
Buradayım insalık adına çalışma yapıyorum kendi çapımda
Hayvanlık adina yapsan daha iyi abi insanlar akıllanmaz Allah insanlara akıl vermesine rağmen aklını kullanan az ? hayvanlarda akıl olmasa bile çoğu insandan daha iyi.
Bekliyoruz başkanım sonuçları