Hayırlı geceler Semih Ö.
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler, yarın görüşmek üzere sağlıcakla, selametle kalınız.İyi geceler diliyorum Havaların Sesi ailesine
#HayırlıGeceler #HSAilesi #HavalarınSesi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı geceler abim sana ve herkese
-
- Resmi Gönderi
Survivor ortalık karıştı. Parvizi yazmak nedemek ya?.
-
Survivor ortalık karıştı. Parvizi yazmak nedemek ya?.
Hiç haz almam almam da. Gerçi TV alışkanlığımda yok zaten.
-
- Resmi Gönderi
Hiç haz almam almam da. Gerçi TV alışkanlığımda yok zaten.
Mecburen izliyorum kardeşim hep haber insanın ruhu daralıyor.
-
- Resmi Gönderi
Bakarım bende ahali yüzünden arada.Konusulanlar, yapılanlar adeta ders niteliğinde.
Milyonlar önünde yalan söyleme,bir insanı arkadan vurma, yalakalık, ççıkarcılık vs vs
-
- Resmi Gönderi
Bakarım bende ahali yüzünden arada.Konusulanlar, yapılanlar adeta ders niteliğinde.
Milyonlar önünde yalan söyleme,bir insanı arkadan vurma, yalakalık, ççıkarcılık vs vs
Yapılmaması ne varsa yapıyorlar? zaten efendi olanları yarışmaya renk katamadığı için acun yolladı. Baştan sona acun kurguluyor yarışmayı. Finalistler bile belli bana göre.
-
Hepsi kurulu düzen deli vardı Taner diye herşeyi söylemişti anlatmıştı. Gerçekçiliği hiç yok zaten. Saçma geliyor bana böyle şeyler tabi ki bu benim fikrim izleyen izleyebilir elbet.
-
- Resmi Gönderi
Hepsi kurulu düzen deli vardı Taner diye herşeyi söylemişti anlatmıştı. Gerçekçiliği hiç yok zaten. Saçma geliyor bana böyle şeyler tabi ki bu benim fikrim izleyen izleyebilir elbet.
O sene tam bir fiyaskoydu zaten. 2.survivor yarışmasını hatırlayan bilir. Türkiye Yunanistan mücadelesi. Finalde yunanlının eline kesmeyen bıçağı vermişlerdi?. Kazanan Derya Durmuş diye Bi adam vardı. Sonra 2011 senesinde motor kazasında ölmüştü. Yani bile isteye acun türkiyeye kazandırmıştı
-
sultangazide fırtına çıktı camlar zıngır zangır oynuyor.
-
- Resmi Gönderi
sultangazide fırtına çıktı camlar zıngır zangır oynuyor.
Aman kardeşim dikkat edin saatte 100 km esecek diyor hava durumu
-
- Resmi Gönderi
NTV de
Evrenin işleyişi belgeseli var
-
- Resmi Gönderi
NTV de
Evrenin işleyişi belgeseli var
Show TV de avanak abdi var
-
- Resmi Gönderi