- Resmi Gönderi
telefonlara yeni zam gelmiş konuşamıyorum silivri soğuktur
Hangi marka telefon istiyorsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtelefonlara yeni zam gelmiş konuşamıyorum silivri soğuktur
Hangi marka telefon istiyorsun
aslında kış ayinda olsak kar fırtınasi isterdim ama değiliz zaten kuresel isinma var?
Bir kaç ay sabır ederiz, önümüzdeki sezonda daha güzel bir sezon yaşarız İnşallah.
Hayırlı sabahlar herkese.
Erzurum'da kar şu an yine yağıyor maşallah.
https://www.erzurum.bel.tr/canli-yayin
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Anormalsicakliklar 2 3 ay surerse kasirga olusma şansı varmi insallah vardır
Selamunaleyküm uzun süredir yoktum geldim
Selamunaleyküm uzun süredir yoktum geldim
Aleyküm selam abim.Hosgeldin
kasırga olur insallah
gelsin merak ediyom gel lütfen Allahım bir kasırga yolla sicak yolladığın kadar keske kasirga olsa macera olur
kanalima abonr olup paylasir mısınız SAYGILARIMLA
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.kanalima abonr olup paylasir mısınız SAYGILARIMLA
Olalım abim .Sitede yazılarına dikkat etmesen de olabilir ama videolarında kullan ı i harflerine,yazım kurallarına dikkat et.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.kanalima abonr olup paylasir mısınız SAYGILARIMLA
Birde tıkladım ve hemen kaçtım uzun video bende de net sıkıntı köyde olunca.Wifi yok ve daha da olmayacak.Uzun videolar kanallar için iyi değildir @Keskekaryagsa daha kısa süreli olsun bence videoların.
tamam abi dikkat ederim edersem daha çoki zleyicim olur
Abone olursaniz cok sevinirim
bu ısınıp soğumadan sonra insallah siddetli orajlar ve 3 seviye uyari alırız