Aleykum
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Hayirli geceleriniz olsun
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm
Aleyküm selam Hayırlı geceler
-
Selamün aleyküm
aleykümselam
hayırlı geceler HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar,hayırlı günler herkese
-
Hayırlı Cumalar,hayırlı günler herkese
Amin abi sanada inşallah.
-
Zonguldakta yağmur bir anda bıraktı sel oldu bizim buralarda gölet oldu etraf sadece 10 dakikada
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakta yağmur bir anda bıraktı sel oldu bizim buralarda gölet oldu etraf sadece 10 dakikada
Kazasız belasız inşallah
-
Kazasız belasız inşallah
Yok abim durdu şimdi baya şiddetliydi radarda turuncü kütle geçti baya yağış bıraktı
-
accuweather izmirepazartesi sali yüzde 100 yagis vermis
-
- Resmi Gönderi
accuweather izmirepazartesi sali yüzde 100 yagis vermis
-
Herkese iyi akşamlar Mersin’de hava 18 derece açık .ben bu havaya bir anlam veremedim geçen hafta 40-45 dereceyi gördük sıcaktan bunaldık şimdide akşamları dışarı ceketsiz çıkılmıyor üstelik hazirana girdik nerdeyse, çok garip gerçekten .
Ha birde geçenlerde intenette 2020’de güneş lekelerinin görülmediği bu yüzden mini buzul çağı olabilir tarzı yazılar gördüm bunların aslı nedir onu da cevaplarsanız sevinirim .
-
Herkese iyi akşamlar Mersin’de hava 18 derece açık .ben bu havaya bir anlam veremedim geçen hafta 40-45 dereceyi gördük sıcaktan bunaldık şimdide akşamları dışarı ceketsiz çıkılmıyor üstelik hazirana girdik nerdeyse, çok garip gerçekten .
Ha birde geçenlerde intenette 2020’de güneş lekelerinin görülmediği bu yüzden mini buzul çağı olabilir tarzı yazılar gördüm bunların aslı nedir onu da cevaplarsanız sevinirim .
93 harbi izle kardeşim Emre Temur hocamız istatistiksel video yayınlamış sorduğun konu ile ilgili;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar abım, hoşgeldin..
İklimler değişiyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
evet geliyor kehanetim bu
-