- Resmi Gönderi
Yağışın en kuvvetli olduğu an bu oraj ihtimali aşırı düşük.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağışın en kuvvetli olduğu an bu oraj ihtimali aşırı düşük.
Bati bölgelerde yerel olarak görülür Çanakkale,Balıkesir civarı
daha düşük çözünürlüklü modellerden birine baktigimizda normal yağışlar görüyoruz.
Icon ve gfs yağışı güzel vermiş ecmwf ve nems daha az vermiş. (Nems en düşük çözünürlüğe sahip)
Beni başka forumlar ilgilendirmiyor yada oradakiler ben sadece bu sitedeki kişilerin yorumlamasına bakarım özellikle can abinin
Can abi yorum yapmadiki zaten onun tahminleri tutuyor sağolsun ? yorum yapsa baska yerlerden arastirmam zaten
Eren kanka 2 seviye uyari alcaz ve kuvvetli oraj olucak ben uydurmuyom veriler söylüyor
adminler alıntı yapılırken sıfat yazın adminim modum şeklinde ?
Sistemci5534 admin bey siz yorumlar mısınız izmir uyarısını
Eren kanka 2 seviye uyari alcaz ve kuvvetli oraj olucak ben uydurmuyom veriler söylüyor
Hangi veri
hava forumda herkes kuvvetli oraj ve dolu bekliyor estofex gelsin tamam anlarız nasıl yagacak
Salih kardeş!İstediğin forumda gez dolaş bişey dediğimiz yok lakin oradan duyduklarını burada teyit etmeye çalışma. Adını andığın forum zahmet edip cevap bile yazmıyor sana. Sonra koşa koşa buraya gelip Can abi Can abi diye yırtınıyorsun. Zaten kuvvetli bir yağış oraj söz konusu olsa Can abin yada işten anlayan Eren kardeşim veya İzlanda kardeşim paylaşıp uyarısını yapıyor.
Arkadaşlar forum ismi yazmayalım lütfen reklama giriyor. Lütfen böyle bir başka forum site adı verirken x , ,z forum şeklinde yazalım
İzmir kopuyorrr