peki ne zaman hissederiz sogumayi 2021 basindan itibarenmi sonucta abi isinma durmasa bile yavaslatcak ya bi etkisi var sonucta az çok
UsTaD Abicim cevaplarsan cok sevinirim lütfen cevapla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpeki ne zaman hissederiz sogumayi 2021 basindan itibarenmi sonucta abi isinma durmasa bile yavaslatcak ya bi etkisi var sonucta az çok
Herkesin bi konuda uzmanlığı var
peki ne zaman hissederiz sogumayi 2021 basindan itibarenmi sonucta abi isinma durmasa bile yavaslatcak ya bi etkisi var sonucta az çok
O kadar bende anlamam ama Sonbahar'ı beklemek lazım önümüzde ki kış için daha çok bilgi sahibi olmak için.
peki bu solar minimium olayi kesin geliyor demi az etkilesede geliyor demi cevaplarsan sevinirim UsTaD abicim +2 dereceyken 0 olur bari havalar normaller
Asil sorum etkisiji ne zaman hissedetiz ve en onemlisi kesin geliyormu saygılar
peki bu solar minimium olayi kesin geliyor demi az etkilesede geliyor demi cevaplarsan sevinirim UsTaD abicim +2 dereceyken 0 olur bari havalar normaller
Kardeşim abimiz nerden bilsin nasa dami çalışıyor
Izmire haftaya kar yağarsa baya emegim olan oyun hesaplarimi verecegim
Solar minimum gelmesi diye bişey yok. Solar minimumun ülkemize etkisi yada dünyaya etkisi olup olmayacağı belirsiz. Kış ayında bakacağız. Ne kadar etkili olup olmayacağını bende senin gibi model takibi yaparak öğreneceğim. Kış ayının soğuk geçip geçmeyeceğini yaşayıp göreceğiz. Bakalım zaman yaklaşınca gerekli bilgiler tahminci arkadaşlar verirler.
Herkese hayırlı günler. Bi sorum olacak bilgisi olanlara. Bu sene batı bölgelerde geçen seneki gibi oraj ve gökgürültülü yağışın oluşmamasının sebebi nedir ? Belki cevaplanmıştır ama ben görmediğim için soruyorum.
Herkese hayırlı günler. Bi sorum olacak bilgisi olanlara. Bu sene batı bölgelerde geçen seneki gibi oraj ve gökgürültülü yağışın oluşmamasının sebebi nedir ? Belki cevaplanmıştır ama ben görmediğim için soruyorum.
Bilgim kadarını söyleyeyim. İlk bildiğim deniz suyu daha ısınmadı. Bu yüzden ısınan hava yükselemedi. Çoğunlukla iç kesimlerde oraj oldu bu sene Toprak daha çabuk ısındı ve ısı neme dönüşüp yükseldi. İkincisi sıcak geçen günlerin ardından hava kademeli soğudu bu yüzden kararsızlık ortadan kalktı oraj oluşmadı. Ben bu kadarını biliyorum kardeşim
Hoşgeldin
Bilgim kadarını söyleyeyim. İlk bildiğim deniz suyu daha ısınmadı. Bu yüzden ısınan hava yükselemedi. Çoğunlukla iç kesimlerde oraj oldu bu sene Toprak daha çabuk ısındı ve ısı neme dönüşüp yükseldi. İkincisi sıcak geçen günlerin ardından hava kademeli soğudu bu yüzden kararsızlık ortadan kalktı oraj oluşmadı. Ben bu kadarını biliyorum kardeşim
bende konu atayım faydası olabilir.İlk sayfada bilgiler var
İyi akşamlar. Sessizce kışı bekliyorum gelmek için
İyi akşamlar. Sessizce kışı bekliyorum gelmek için
İyi akşamlar abim sana ve herkese
@cjthsn hoşgeldiniz
Hayırlı geceler
Hoşgeldin @cjthsn
@HavalarMiss bu yazıyı oku istersen sana özel.