Su saatlere kadar yağış düşmedi bakalım bulutlu geçiyor
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Su saatlere kadar yağış düşmedi bakalım bulutlu geçiyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağış iç kesimlerde. Sahile pek uğramayacak gibi duruyor.
-
Yenice risklimi uzaktan gürül duyor
-
Vallahi fena gibi inşallah önemli bir şey olmaz
-
Dün gece Yenicede fena şekilde oraj vardi ben böle oraj görmedim şimşek yıldırım ne ararsan vardı Zonguldakta da yağış varmiydi Zonguldakli67 hocam
-
15 Saniyede bir çaktı 300 400 şimşek ve 3 4 yıldırım düşmüştür
-
Dünkü aksiyonun ardından Yenicede herkese Günaydın
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Dünkü aksiyonun ardından Yenicede herkese Günaydın
hayırlı günler abim hoşgeldin
izmir ile ilgili can bey açıklama yapmadi net olarak bekliyoruz
Yazdı ya abim
-
- Resmi Gönderi
Dün gece Yenicede fena şekilde oraj vardi ben böle oraj görmedim şimşek yıldırım ne ararsan vardı Zonguldakta da yağış varmiydi Zonguldakli67 hocam
Ben sadece ışığı gördüm arada gümbürtü uğramadı bize içe kaydı
-
Ben sadece ışığı gördüm arada gümbürtü uğramadı bize içe kaydı
Vaybe 40 50 km ya vatr ya yok çok farkediyor bende dün gokcenryde yağmur varken Devrek yol ayrımı bostu
-
can abi surekli değişiyor ya tahminler ondan tekrar sordum illaki değişmiştir yarinin durumu ne abicim
-
- Resmi Gönderi
can abi surekli değişiyor ya tahminler ondan tekrar sordum illaki değişmiştir yarinin durumu ne abicim
Yarın için bir değişiklik yok yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Radarı takip et..
-
Karabük Yenicede bu gece oraj ve yağış var mı ve sonraki iki gün durum nedir can hocam
-
Dün gece çok fenaydı bizim köyü fena vurdu şimşek dolu yildirim ne ararsan vardı bu kadar kuvvetli oraj hatırlamıyorum bu aksiyon fazlaydı zararda verdi zaten çevreye afetsiz geçer varsada İnşallah
-