Herkese hayırlı günler. Hava 30 derece ama %60 nem var. Gören de Antalya'da yaşıyoz zanneder.
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar HS ailesi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese hayırlı günler. Hava 30 derece ama %60 nem var. Gören de Antalya'da yaşıyoz zanneder.
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar HS ailesi
izmire ne zaman oraj dolu hortum olur imaknsiz degil artik iklim degisikligi sag olsun
bugün izmir yer yer yağışlı diyor
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı günler
Hayırlı akşamlar herkese
Afyon'da hava güzel . Gündüz sıcak olsada geceleri serin
Şu an 25 derece ,00 dan sonra da daha serinlik çöküyor.Sabaha karşı bu gece de 16 derecelerde
Erken bir günaydın olsun Günaydın Gokgurultulu bir Zonguldaktab
Gece ve sabah Gece 3 ve sabah 8 arasi ne ararsan vardı Böyle yağış gormedim 4 saatte konumuna 72.5 m yağış düştü yildirim oraj rüzgar fırtına şimşek Gokgurultulu ne ararsan vardı abi Zonguldakli67 abi çok şey kacirmadin ins. baskinlarda oldu fena bir geceyi geride bıraktık valla belliydi nem fazlaydı güzel yağışlar aldık yer yer sel olmuş bugünde yağışlar sürecek bartın ve çevresinde 60 mm civarı yağış almış bereket yağdı uzun süredir böyle yagmiyordu Allah afatindan korusun tekrar herkese günaydın iyi forumlad
Allah afatindan korusun tekrar herkese günaydın iyi forumlad
Günaydın, tünaydın abim
Hayırlı günler sana ve Allah korusun
Afyonda da hava kapalı arada rüzgar esiyor şuan yağış yok
Hayırlı günler
Sonbahara doğru gidiyoruzz
Gece ve sabah Gece 3 ve sabah 8 arasi ne ararsan vardı Böyle yağış gormedim 4 saatte konumuna 72.5 m yağış düştü yildirim oraj rüzgar fırtına şimşek Gokgurultulu ne ararsan vardı abi Zonguldakli67 abi çok şey kacirmadin ins. baskinlarda oldu fena bir geceyi geride bıraktık valla belliydi nem fazlaydı güzel yağışlar aldık yer yer sel olmuş bugünde yağışlar sürecek bartın ve çevresinde 60 mm civarı yağış almış bereket yağdı uzun süredir böyle yagmiyordu Allah afatindan korusun tekrar herkese günaydın iyi forumlad
GECE uyumadımki zaten bekledim sabaha kadar ama değdi beklediğime.
GECE uyumadımki zaten bekledim sabaha kadar ama değdi beklediğime.
Valla fena bişeydi son dönemlerde en etkili sistemdi sanırım
Artık sonbahar tahminini merakla bekliyorum eylül ayı hakkında fikrimiz olur ağustos ta inşallah
Ülkemizin ekonomisinin nasıl kötü bir yolda olduğunu genel olarak anlayabiliriz bu videoyla.