Bolu hayırlı olsun 14 burda awm de yağmur başladı şehir merkezinde 7-8 dakika içinde ulaşacak
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
TRT belgesel de kasırga Tayfun kovalayanlar var
Güzel görüntüler
-
Bu gerçekmi iklim değişikliğinden mi oluyor neden bizde olmuyor
-
Bu gerçekmi iklim değişikliğinden mi oluyor neden bizde olmuyor
Gerçek sinan hocamız konu açacak
-
Direk okyanusla bağlı bir ülkede kasırga görüldüğü gibi ani iniş çıkışlar olabilir avustralya da yaşanan bu olay yanlış hatırlamıyorsam 42 dereceden 17 ye inmişti bir gün içinde buna en büyük örnek öyle ülkeler için anormal normali olan bu durum iklim değişikliğinin de etkisiyle arada ki makası daha da arttırıyor
-
Ülkemizde yaşanması çooook zor bir durum bana göre imkansız seviyelerinde olabilir türkiyede günde en fazla 17-18 hadi 20 derece dalgalanma olabilir nadir durumlarda
-
- Resmi Gönderi
Direk okyanusla bağlı bir ülkede kasırga görüldüğü gibi ani iniş çıkışlar olabilir avustralya da yaşanan bu olay yanlış hatırlamıyorsam 42 dereceden 17 ye inmişti bir gün içinde buna en büyük örnek öyle ülkeler için anormal normali olan bu durum iklim değişikliğinin de etkisiyle arada ki makası daha da arttırıyor
Ekim ayı tahmini de var geniş çaplı çok iş var yarın
-
Nerde abi
-
- Resmi Gönderi
Nerde abi
Yazılacak der Salih.
-
bugün gerçek hayatta uyurken üşümüşüm rüyamda buzdolabının kapagi acik kalmıştı- 50 dereceydi ve kapatamiyordum
-
- Resmi Gönderi
bugün gerçek hayatta uyurken üşümüşüm rüyamda buzdolabının kapagi acik kalmıştı- 50 dereceydi ve kapatamiyordum
Allah seni ne ede
TRT belgesel de kasırga kovalayanlar var.Aksam olan yayın yeni başladı bakmaya değer
-
Hocam bekliyorum sabırsızlıkla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mükemmel bir şey bu daha neler görücez merak ediyorum ?
-
- Resmi Gönderi
Mükemmel bir şey bu daha neler görücez merak ediyorum ?
Konu açtı Sinan..Bize göre olağandışı ama o bölgeye göre normal bir durum görünüyor abim
-
Arkadaşlar aynı denver de ki duruma benzer bir durum wyoming cheyenne de de var bakın gayet güzel dalgalanma var orda da
-