Accuweather asya tahmini en geç salı veya pazartesi önümüzde olacak
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bos durmayalım,sinerji edelim bari
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Abim bu forum niye böyle sessizleşti 10 gündür temmuzda bile böyle değildi
-
- Resmi Gönderi
Abim bu forum niye böyle sessizleşti 10 gündür temmuzda bile böyle değildi
Sessizlik sizlerin bizlerin sayesinde biter.Konular açılıyor hemde fazlaca..Bizler biraz gayret edersek ve birde havalar kendine gelirse bu sessizlik sona erer inşaallah Bilal.
Birde ekleme yapalım..Sadece hava işi değil bu sitede herşey dahil.Bir haber, bir komik fıkra ,bir soru ,bir anket bile yazmanız ve bir selam sessizliği bozar .
-
Sessizlik sizlerin bizlerin sayesinde biter.Konular açılıyor hemde fazlaca..Bizler biraz gayret edersek ve birde havalar kendine gelirse bu sessizlik sona erer inşaallah Bilal.
Birde ekleme yapalım..Sadece hava işi değil bu sitede herşey dahil.Bir haber, bir komik fıkra ,bir soru ,bir anket bile yazmanız ve bir selam sessizliği bozar .
Aynen öyle abim , ufak tefek serin ataklar başlayınca dolup taşarız gene inşallah
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Zonguldak 06.09.2020
Canlanın biraz ulaa
-
- Resmi Gönderi
Canlanın biraz ulaa
-
- Resmi Gönderi
Bu kış yakacacağız buraları meşalelerle inşallah. Modelmiş sistemmiş bilmem ben. Hayat tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimki bu sene o sene??
-
- Resmi Gönderi
Bu kış yakacacağız buraları meşalelerle inşallah. Modelmiş sistemmiş bilmem ben. Hayat tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimki bu sene o sene??
Haydi bakalım hayırlısı
İnşallah iyi bir sezon geçirelim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Zonguldak 06.09.2020
Canlanın biraz ulaa
??
-
izmir bu şene inş kâr alir
-
Merhaba arkadaş Zonguldak hortum görüntüleri
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
video açıklamalarında da havaların sesi adresini verdim.
-
- Resmi Gönderi
Süper ,eline sağlık neyzen748
-
- Resmi Gönderi
video açıklamalarında da havaların sesi adresini verdim.
video için teşekkür Su hortumu diye düzenleme yapabilirsin
-