toplam yağış ve kar ... ecmwf duygularımıza tercuman olmuş
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
hoş bulduk bereketli bir sezon dilerim
İNŞALLAH
-
- Resmi Gönderi
yasin5385 kardeşim Hoşgeldin ailemize
-
yasin5385 kardeşim Hoşgeldin ailemize
hoşbulduk.. burası kullanışlılık (resim yükleme , yazı kayıt hızı , görsellik vs vs ) açısından çok hoş bir yer hayırlı olur İNŞALLAH
-
- Resmi Gönderi
hoşbulduk.. burası kullanışlılık (resim yükleme , yazı kayıt hızı , görsellik vs vs ) açısından çok hoş bir yer hayırlı olur İNŞALLAH
İnşallah hep beraber saygı ve sevgi içinde sayfamızı daha ileriye taşıyacağız
-
- Resmi Gönderi
-
yasin5385 hosgeldınız. Hayırlı Cumalar HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Adilcevaz da hava güneşli sıcaklık 26 derece.
Geceleri serin hava devam 13-15 derecelerde genelde.
Buda ninja kaplumbağa bulutu Adilcevaz
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merhaba, hayırlı Cumalar
yasin5385 ve tüm yeni arkadaşlar hosgelmişler
-
rize anlık
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
rize anlık
Kış sezonunda en çok takip ettigim illerden birisi Rize.Canli kameralara bakarım
-
imrendirmek için söylemiyorum ama, rize ili olarak biz çok şanslıyız. Kar değerlerine ulaşacak soğuma yakalandığı vakit , yağış olacakmı kısmını hiç düşünmüyoruz ki o zaten cepte oluyor. Yazın yağan yağmur kışın yağan kar rize olarak mutlu olmama yetiyor.Rizede Yağış, konumun verdiği avantajdan dolayı nazlı değil.. Bende kameralardan en çok ilimi sonrasında ise garip gelecek ama, özel konumu gereği yüksek miktarda kar alan tokat başçiftlik kamerasını izliyorum
-
- Resmi Gönderi
imrendirmek için söylemiyorum ama, rize ili olarak biz çok şanslıyız. Kar değerlerine ulaşacak soğuma yakalandığı vakit , yağış olacakmı kısmını hiç düşünmüyoruz ki o zaten cepte oluyor. Yazın yağan yağmur kışın yağan kar rize olarak mutlu olmama yetiyor.Rizede Yağış, konumun verdiği avantajdan dolayı nazlı değil.. Bende kameralardan en çok ilimi sonrasında ise garip gelecek ama, özel konumu gereği yüksek miktarda kar alan tokat başçiftlik kamerasını izliyorum
Rize kıyılar hariç diyelim ?
-
2016 da kıyıda 80 cm yağdı ama
-
2014 50 cm
2015 60cm
2016 50 cm ve 80 cm
2017 yanlış hatırlamıyorsam 60 cm
geçen yıl 50 -60 cm arası
-