- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar
günaydın herkese kasirga ve şiddetli hava durumu verilerine nerdrn bakiyoz
günaydın herkese kasirga ve şiddetli hava durumu verilerine nerdrn bakiyoz
Sanada iyi günler
Sitede ne ararsan var.Sitede sol üstte menüden modellere tıkla . Aşağıdaki görüntü açılır
Buradan da bak link atayım buda var o menüde
Bu linkte sol üstte ve en başta günlük fırtınalar var
https://www.tropicaltidbits.com/analysis/models/
Hayırlı akşamlar herkese
Adilcevaz da hava açık, sıcaklık 26 derece
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar herkese
Adilcevaz da hava açık, sıcaklık 26 derece
Hayırlı akşamlar
Hayırlı aksamlar HS ailesi
haftaya serinliyor izmir
medicane konuşu acilsin
Icon gfs ukmo hepsi ayrı kafada
medicane konuşu acilsin
Gerekirse adı belli olursa açılır.
Konu var zaten
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi bu ülkenin doktorları var ya değişik bazıları,annemin isyerinde corona belirtisi olan birine grip demiş test yaptirmsmis adamada (10 gün önce ki olay) şu an o pozitif annem de dün tes yaptırdı pozitif,büyük ihtimal bizde çıkacağız yarın yaptıracağız testi yani insanların kaderi saçma sapan şeylere bağlı...
Sen o kadar uğraş maskeni tak açık alanda bile,bir tane sorumsuz doktor yüzünden böyle olsun.
Hayırlı geceler abi bu ülkenin doktorları var ya değişik bazıları,annemin isyerinde corona belirtisi olan birine grip demiş test yaptirmsmis adamada (10 gün önce ki olay) şu an o pozitif annem de dün tes yaptırdı pozitif,büyük ihtimal bizde çıkacağız yarın yaptıracağız testi yani insanların kaderi saçma sapan şeylere bağlı...
Acil şifalar annemize ve sizlere . Üzüldüm abim.
Evet,test işini biraz sıkı tutmaya başladı görevliler.Mecburi olmadan test yapmıyorlar sanırım gelen talimatlar doğrultusunda hareket ediyorlar.
Herkese test yapmayın talimatını herkes kendince yorumlarsa böyle sonuçlar da çıkıyor ve çıkacak.
Her zaman olduğu gibi bizde bir düzen intizam asla hayata geçmiyor.
Birlikte hareket etmeyi de bilmiyoruz veya bilsekte yapmıyoruz
Ben maske takıyorum özellikle tekel olsun diye fırına gidiyorum ekmek için ama onlarda maske de yok ve ekmeği de çıplak elle tutup poşete atıyor adam
Bende evde poşeti de dışarda bırakıp ekmegide yanan ocakta dagliyorum aklıma başka çözüm gelmiyor Mesela
Tekrar geçmiş olsun abim
Allah şifa versin sizlere de tüm şifa bekleyenlere de
Sen o kadar uğraş maskeni tak açık alanda bile,bir tane sorumsuz doktor yüzünden böyle olsun.
Bu yaşımda elimden geldiğince dikkat ediyorum,ailemde dahil.
Niçin fedakarlık yapıyoruz? Arada kendi kendine sorguluyor insan