- Resmi Gönderi
Dualarınız için teşekkürler arkadaşlar inanılmaz bir şekilde annem dışında ben babam ve ablam negatif çıktık ?
Bu hastalık bulaşıcı değil gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDualarınız için teşekkürler arkadaşlar inanılmaz bir şekilde annem dışında ben babam ve ablam negatif çıktık ?
Olabilir abi ama biz sadece yemek yerken maske takmadik o da herkez ayrı odada yedi maske yetiyor zaten.
Şimdi şey diyorlar hani covidli bir kişiyle aynı evdeyiz ya negatif olsakta dışarı cikamiyomusuz ? e o zaman niye test yapmaya gelince belirti arıyorlar covidli birinin evinde duruyorum yani.
Dualarınız için teşekkürler arkadaşlar inanılmaz bir şekilde annem dışında ben babam ve ablam negatif çıktık ?
Çok geçmiş olsun kardeşim. Rabbim şifalar versin annene.
Hayırlı günler herkese
Medicane hakkında video yaptım paylaşayımHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eline sağlık güzel olmuş
Medicane hakkında video yaptım paylaşayımHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bilgilendirme güzel ama olması çok zayıf ihtimal
Bilgilendirme güzel ama olması çok zayıf ihtimal
Bence olucak
Gfs onaylamiyorsa bence de düşük ihtimal
Hayırlı akşamlar herkese
Konu olarak görseller olarak 10 numara olmuş Sinan eline sağlık
o kasirga gelecek buraya
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Keske sevgilim olsa
@HavalarMiss sen oyuncusun galiba
Çay Yokmu