tamam abi kasirgayi gectim yagmur yok ağlıcam ya
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
tamam abi kasirgayi gectim yagmur yok ağlıcam ya
Gelir Ege yağışsız kalmaz..Yurt genelinde sıkıntılı yağışlar.Zamani yaklaşıyor
-
Gelir Ege yağışsız kalmaz..Yurt genelinde sıkıntılı yağışlar.Zamani yaklaşıyor
1 gunde 1 ton yagis alır insalla
-
izmire yagmur yagsin allahım lütfen özledik
-
- Resmi Gönderi
izmire yagmur yagsin allahım lütfen özledik
Bu mesajın güzel işte.Allah yüzümüze gülsün İnşaallah
-
arkadaşlar yunanistan bitti bence bu saatten sonra girecek kasirga kategori 2 normal trapikal abd gibi 400 mm de yağmur haberlerde izleriz
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar yunanistan bitti bence bu saatten sonra girecek kasirga kategori 2 normal trapikal abd gibi 400 mm de yağmur haberlerde izleriz
Onlara bitti dersin ama bize gelmiyor diye de üzülürsünAllah korusun gelirse işler sarpa sarar bizde .Gelmez inşaallah,bizden uzak olsun
-
Bu lanet hastalık benide vurdu öyle bi sırt ağrısı yapıyor ki canlı canlı kemiklerim kırılıyor sanki kolumu kaldırcak halim yok dışkı ishal ateş sürekli 38 derecelerde lütfen evden çıkmayın bunu yaşamayın dualarınızı bekliyorum hepinizden
-
- Resmi Gönderi
Bu lanet hastalık benide vurdu öyle bi sırt ağrısı yapıyor ki canlı canlı kemiklerim kırılıyor sanki kolumu kaldırcak halim yok dışkı ishal ateş sürekli 38 derecelerde lütfen evden çıkmayın bunu yaşamayın dualarınızı bekliyorum hepinizden
Geçmiş olsun kardeşim ALLLAH şifa versin
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Bilal Tan , Allah şifa versin İnşaallah tez zamanda.
Dikkatli olalım birey olarak ne gerekiyorsa yapmak gerek
-
Teşekkür ederim herkese bu ikinci yakalanışım bidaha bulaşmıyo lafı tamamen yalan ve ilkinden de ağır geçiyo şuan çok dikkat edin
Sinan hocamızın ekim tahmini gelince moralimi toplarım
-
Arkadaşlar gelecek serinleme çöp oldu malesef yağış olayı çoğu yerde kalktı çoğu bölgede 3 derecelik düşüşten başka birşey yok son 5 gün tamamen sarpa sardı
-
izmire yagmur yok cok üzüldüm 1 damla yagmur dusmedi Gorende sudanda yasiyo sancak
-
Doğu anadolu hariç
-
izmire yagmur yok cok üzüldüm 1 damla yagmur dusmedi Gorende sudanda yasiyo sancak
Yağmuru geçtim izmirde sıcaklık 30 un altına inerse şükret sen
-