Sabretmekten başka çare yok
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Modeller 2. haftaya kadar normalden sıcak diyiyor
-
- Resmi Gönderi
Sanırım ben sonbahar tahminimde durumları açıklamıştın
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Sağlık bakanı canlı yayında
-
- Resmi Gönderi
Bir yarışmada çıktı soru olarak,En çok kullandığım denk kelimesi.
Denk düşsün,denk gelsin
Denk (eskiden kullanılan0.80 gram bir ağırlık ölçüsüymus )
-
- Resmi Gönderi
Biz yinede bunu bekleyelim Enes_1
The content cannot be displayed because it is no longer available. bir resim ve 2019 da eski sohbet ye olan bir hikâye paylaşalım
Göçmen bir abimiz anlatmıştı..2008 de sitemiz de yazmışım zaten aklımda da eksik yerler vardı,buldum araya araya,paylaşayım..
--Köyün birinde fakir bir adam yaşarmış..Adamın hiçbir varlığı,geliri yokmuş sadece bir tane kazı varmış..Civar köyde zengin bir ağa var ona bu kazı satar un alırım diye yola düşmüş..Ağanın kapısına dayanmış ve bu kazı sana satmaya geldim al ve bana un ver demiş..
Ağa gülmüş ve alırım lakin biz altı kişiyiz kes temizle ve bize paylaştır demiş..2 kız 2 oğlan birde karı koca biz varız demiş.
Adam kesmiş temizlemiş ve başlamış paylaştırmaya.....
-Ağam sen evin başısın sana kazın başı düşer,
-Koca nine bir iş görmez onada kıçı düşer,
-Kızlar birgün uçar gider onlarada kanatları düşer,
-Oğlanlar evin direği onlarada ayakları düşer,
-Bu gövdede bu fakire düşer demiş ve gövdeyi kucaklamış...
Ağa bunu çok beğenmiş ve 1 araba un vermiş arabada hediyem olsun demiş
--Ve düşer yollara keyfi yerindedir bir araba un almıştır ağadan...Yolda yalın ayak başı kabak bir fakir daha belirir..Kısa bir muhabbetle olayı anlatır adam yahu bende 5 kaz var o zaman 5 araba un demek der ve ağanın evine damlar..Ağa alırım lakin biz 6 kişiyiz,kes temizle paylaştır der..Adam hemen işe koyulur lakin bir türlü beceremez..Canı sıkılır 5 kişi olsalar halledecek..Ağa git o adamı algel köyünden der.Adam bir zaman sonra akıllı fakir ile ağanın yanına gelir,ağa bana bu 5 kazı paylaştır bakalım buseferde becerecekmisin der ve sana bu sefer altın vereceğim diyede ekler.
Akıllı fakir başlar paylaştırmaya..
-Sen ile koca karı birde kaz üç
-İki kız birde kaz üç
- İki oğlan birde kaz üç
-İki kaz birde ben eder üç der.....
Hayırlı geceler,
Not: 2008 site anıtkaya sitemizde
-
- Resmi Gönderi
Şiddetle önerdiğim filmlerden biri.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
arkadaşlar ekimde 33 derece ne ya bu ciddimi küresel isinma mi yoksa yuksek basınc etkismi
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar ekimde 33 derece ne ya bu ciddimi küresel isinma mi yoksa yuksek basınc etkismi
Normal
-
- Resmi Gönderi
Eren tahmin veya konulardan bir gün fırsat bulduğum an izleyeceğim
-
- Resmi Gönderi
Eren tahmin veya konulardan bir gün fırsat bulduğum an izleyeceğim
Severiz felaket filmlerini o yüzden önerdim ?
-
- Resmi Gönderi
Eren düzeldimi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
O pire kovalar sanırım
Arada "güncelleme de kimler burada " der, sonra da uyku eder
Onlar beni kovalıyor yoksa buralardayım
-