- Resmi Gönderi
Valla arkadaşlar güncellemenin sonuna yetiştim açıkçası hiçte merak etmemiştim. Bugünkü yorgunluk ve moral bozukluğu beni mahvetti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla arkadaşlar güncellemenin sonuna yetiştim açıkçası hiçte merak etmemiştim. Bugünkü yorgunluk ve moral bozukluğu beni mahvetti
Sistem yaklaştıkça düzeliyorlar. Pazartesi dönüm noktası.
Ahah hadi bakalım düzelsin izleyelim.
Valla arkadaşlar güncellemenin sonuna yetiştim açıkçası hiçte merak etmemiştim. Bugünkü yorgunluk ve moral bozukluğu beni mahvetti
Tekrardan geçmiş olsun
Durum nedir hocam? Kurtarmaya gitmiştiniz en son.
Durum nedir hocam? Kurtarmaya gitmiştiniz en son.
Malesef hocam biz elimizden geleni yaptık ama çoktan ölmüşlerdi . Yerin 170 mt altında
Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin
Tamam düzelmez tamam.
Düzelebilir aslında.
Allah rahmet eylesin.
Benim tek korkum sanki gfs gece biraz daha eritcek sistemi sbhda kus edicek bana oyle geliyo bu ecmf inadindan donmez
Malesef hocam biz elimizden geleni yaptık ama çoktan ölmüşlerdi . Yerin 170 mt altında
Allah ailelerine sabır versin. Size de geçmiş olsun hocam.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.zonguldağın kaderi bu işte yapacak birşey yok
Allah rahmet eylesin.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.zonguldağın kaderi bu işte yapacak birşey yok
Geçmiş olsun hocam.Vefat edenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Bir tarafta ukmo gfs bir tarafta icon ecmwf bakalım hangi taraf dönecek
Bir tarafta ukmo gfs bir tarafta icon ecmwf bakalım hangi taraf dönecek
Ecmwf ve icon doncek