- Resmi Gönderi
Twitter da xxxx kişisi istanbul bu seneyi yüksek ihtimalle kar görmeden kapatacak diyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTwitter da xxxx kişisi istanbul bu seneyi yüksek ihtimalle kar görmeden kapatacak diyor.
Akşam bakıyormuşuz ECMWF VE GFS -20 -16 .TEPELEME indiriyor güncellemede en kötüsü şuan -8 garanti -8 de alıştık hani
Akşam da iyi verdimi ömür billah rahatız
Yağışta güzel oldu mu artık kusur bile bulamayız. Susarız bakarız öyle
Şu istanbul da yağış azcık artsa bari ya
Bizim için sıkıntı yok şuan vallahi. İstanbul yağış sıkıntısını atlattığı zaman onlar içinde iş tamamda. Ben çoktan kapattım buraya güzel yagacak.
Sistem 96 saatin içinde şu anda bakalım 96 saatte neler değişecek.
Bizim için sıkıntı yok şuan vallahi. İstanbul yağış sıkıntısını atlattığı zaman onlar içinde iş tamamda. Ben çoktan kapattım buraya güzel yagacak.
O kadar emin olma bence. 8 şubat gibi yağış tümüyle doğuya kaçıyor..
O kadar emin olma bence. 8 şubat gibi yağış tümüyle doğuya kaçıyor..
O zaman dilimine kadar zaten burada örtü oluşacağı için umursamıyorum.
eski usul minimum beklenti ile bakıyorum kar yağarsa güzel bir sürpriz olur. yağmazsa zaten alıştık değişen bir şey olmaz
CAN ?
Eski tarihlere bakmışmı hiç arkadaş
Ben bu arkadaşı biraz araştırdım bu hep böyleymiş 14 ocak 2018 de de böyle modellere aykırı davranmış modeller sistem göstermezken bu arkadaş lattemi aldım kar bekliyorum demiş tabii kar yağmayınca 15 gün ortadan kaybolmuş ben ılıkçı zannettim hokkabaz çıktı
Ben bu arkadaşı biraz araştırdım bu hep böyleymiş 14 ocak 2018 de de böyle modellere aykırı davranmış modeller sistem göstermezken bu arkadaş lattemi aldım kar bekliyorum demiş tabii kar yağmayınca 15 gün ortadan kaybolmuş ben ılıkçı zannettim hokkabaz çıktı
Aynen dumencinin teki bana gore
Aynen dumencinin teki bana gore
Senin dediğin xxx bu mu