- Resmi Gönderi
4 gün sonra haberlerde kar yağışı mega kenti felç etti haberini görürüz ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur4 gün sonra haberlerde kar yağışı mega kenti felç etti haberini görürüz ?
4 gün sonra haberlerde kar yağışı mega kenti felç etti haberini görürüz ?
Kardeşim güzel bir kar geçişleri olacak ama yavaş hareketler ile inşallah.
Çarşamba gece yarısı istanbulda başlayan kar, perşembe orta şiddette, cuma ise akşam saat 8'e kadar hafif ve ara ara orta şiddette aralıklarla yağması bekleniyor.
Hava soğuk olduğu için o aralarda kar erimez,rahat olun.
Soğuklar erken girseydi avrupa yakası başta olmak üzere yoğun kar alırdı..
Bu sistemde de kar goremezsen kafayi yerim valla
Bu sistemde de kar goremezsen kafayi yerim valla
Sen mi ben mi
:'D:'D:D:D=D
Gülücükler bırakıyorum buraya şimdilik hayırlı geceler
30 dakika sonra uyandırın
Hadi iyi geceler, benden bu kadar.
30 dakika sonra uyandırın
Hadi iyi geceler, benden bu kadar.
2 saat sonra bakarım ben
Modelleri İki gün daha takip etmeye devam
Aksini düşünmeye gerek yok
Forumdaki herkesi son kez uyarıyorum bu konuda.
Sohbet ve model yorumlama konusunda yaptığınız şehir, bölge yorumlarını sileceğim.
Sohbet ve model yorumlama konularında yaptığınız tahminleri sileceğim.
Forumda her şey için konu açtık. Burada bir tane CHAT açıp da her türlü muhabbeti oradan döndürmüyoruz.
Uyarılarıma karşı çıkıp aynı hareketleri yapma lüksünü kendinizde BULMAYIN.
SON UYARIM bu. Uzaklaştırılırsınız.
Hiç kimseden üstün değiliz. Hiç bir şekilde maddiyat peşinde değiliz. Hiç bir forumda bulamadığınız esnekliği burada size belli kurallar çerçevesinde sağlıyoruz.
Can arkadaşımızın emeğine de saygı gösterilmesinden yanayım. Binbir türlü soru soruyorsunuz. Tek tek elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyor. Sizde biraz yardımcı olursanız seviniriz. Aynı soruları defalarca sormayın lütfen. Ayrıca bilmediğiniz bir şey hakkında yorum yapmayın. Başkalarını yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.
Biraz daha dikkat edelim.
Arkadaşlar burada yöneticiler dikkat ettiyseniz sizden birisi gibi yanlış anlamayın kimse kimseden üstün değil elbet AMa sünnetçi korkusu ile sizleri korkutmak bizim forumumuza ve bize yakışmaz bu forumun en güzel kuralı ahlaki değerler ve saygı sevgi çerçevesinde bazı şeyleri sağlayabilmektir . Herkesin site kuralları çerçevesinde keyif içinde yorum yapmaya davet edebilir iyi geceler herkese
Playist FORUMA HOŞGELDİNİZ
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Abim paylaşım için teşekkürler..
Sayfanin linkini, YouTube kanalının linkini atıver buraya.Bizlerde takip edelim..