Birde Perşembe günü cepte diyorduk sözde. Geçen senede aynı şey oldu. Yeter ya
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Size kızmadım abi. Böylesine bir modelin 3 gün kala bu kadar bozmasına kaldırmıyorum ben tüm sevincim bozuldu.
Sizlere sadece model takibi yapalım dedik 40 -50 cm kar mı olacak dedik daha yarın sabah netleşir sistem
-
Sizlere sadece model takibi yapalım dedik 40 -50 cm kar mı olacak dedik daha yarın sabah netleşir sistem
40-50 cm böyle bir potansiyel sahip bir sistemdi ama. Böylesine büyük bir balığı kaçırmak bir kar sevdalısı için ne kadar üzücü bir durum biliyor musun Sinan abi?
-
Ama neyse sağlığım yerimde kar olmasın yağmur olsun kuraklık olmasın ona şükür
-
- Resmi Gönderi
vade yakındı bu sistem neden sapıtı
-
- Resmi Gönderi
Abi bu gem ne ayak 2 gündür efsane veriyor
-
- Resmi Gönderi
Abi bu gem ne ayak 2 gündür efsane veriyor
Bakmadım ki benim işlerde yoğun olduğu için bu akşam ecmwf bakar mışıl mışıl uyurum
-
- Resmi Gönderi
Bakmadım ki benim işlerde yoğun olduğu için bu akşam ecmwf bakar mışıl mışıl uyurum
Gem manyak abi :D
-
vade yakındı bu sistem neden sapıtı
bizim için güzelll
-
Şu dünkü Ecmwf akşam sinoptiği gelsin başka birşey istemem
-
- Resmi Gönderi
Gem manyak abi :D
Fenaymış
-
2 salınıma daha var bence degişmeler olucaktır yarın akşama anca netleşir
-
Böylesine bir büyük Balığı kaçırmak bir kar sevdalısı için çok üzücü bir durum. Biz istedik ki en azından bir tane sistem alabilelim. Mutlu olalım kar hasretimizi giderelim ama Allah nasip etmeyince olmuyor ne yapalım. Biz kuraklikr olmadığına dua edelim maşallah yağış yönünden güzel bir kış mevsimi yaşıyoruz sağlığımız yerinde. Çok şükür bir engelimiz yok. Bunları düşünelim az şükredelim halimize. Kurban olduğum Allah o ne derse o olur. Bizi buralara kadar getirdiyse ona dua etmeliyiz şükretmeliyiz.
-
Böylesine bir büyük Balığı kaçırmak bir kar sevdalısı için çok üzücü bir durum. Biz istedik ki en azından bir tane sistem alabilelim. Mutlu olalım kar hasretimizi giderelim ama Allah nasip etmeyince olmuyor ne yapalım. Biz kuraklikr olmadığına dua edelim maşallah yağış yönünden güzel bir kış mevsimi yaşıyoruz sağlığımız yerinde. Çok şükür bir engelimiz yok. Bunları düşünelim az şükredelim halimize. Kurban olduğum Allah o ne derse o olur. Bizi buralara kadar getirdiyse ona dua etmeliyiz şükretmeliyiz.
Hocam Kartepe ye gitte sevdanı gider. bi
-
- Resmi Gönderi
@Y_u_s_u_f1 sistem noktayı koymadım ağlama lütfen daha değişecek.
-