Haram Oldu bıze kar
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Üzülmedim değil can abi. Öyle umut beslemiştim ki. Kötü verince öyle bir vurdu ki içime anlatamam. Yinede Allah bilir. Şükürler olsun.
-
- Resmi Gönderi
Üzülmedim değil can abi. Öyle umut beslemiştim ki. Kötü verince öyle bir vurdu ki içime anlatamam. Yinede Allah bilir. Şükürler olsun.
Öğle güncellemesinden daha iyi en azından?
-
300 Km batılasa çok farklı şeyler konuşuruz umudu kesmeyin Çarşamba sabahına kadar bekleyelim arkadaşlar zafer bizim olacak
-
Öğle güncellemesinden daha iyi en azından?
İlk atak daha kötü ama öğle güncellemesine göre. Artık ilkini attım ikinci atak için tek umudum. Ama 3 senedir böyle sistemler kaçırdıktan sonra inanasım gelmiyor.
-
- Resmi Gönderi
İlk atak daha kötü ama öğle güncellemesine göre. Artık ilkini attım ikinci atak için tek umudum. Ama 3 senedir böyle sistemler kaçırdıktan sonra inanasım gelmiyor.
Sen sakin kal sakin. Bilgilendiririz neler olacağını.
-
Haram Oldu bıze kar
Kar haram olmadı biz daha büyük avların peşindeyiz
-
- Resmi Gönderi
Şuan ben Kar yağsın istiyor muyum bilmiyorum bana göre yağsa da yağmasa da fark etmez sizler sevinin yeter
-
arkadaşlar bi durun ne bu karmaşa ?
3 güncelleme kötü geldi diye hemen karalar bağlamışsınız. Kar alacağız merak etmeyin. Son 24 saate kadar yolu var bunun.
Hadi diyelim olmadı daha 15-16 şubat, 22 ve 27 şubat, ve mart var. Illaki birinde kar alacağız.
Hic birinde alamazsak seneye inşallah deriz çıkarız.
Belki seneye çok büyük bir efsane gelecek nereden biliyorsunuz ?
-
Böylesine bir büyük Balığı kaçırmak bir kar sevdalısı için çok üzücü bir durum. Biz istedik ki en azından bir tane sistem alabilelim. Mutlu olalım kar hasretimizi giderelim ama Allah nasip etmeyince olmuyor ne yapalım. Biz kuraklikr olmadığına dua edelim maşallah yağış yönünden güzel bir kış mevsimi yaşıyoruz sağlığımız yerinde. Çok şükür bir engelimiz yok. Bunları düşünelim az şükredelim halimize. Kurban olduğum Allah o ne derse o olur. Bizi buralara kadar getirdiyse ona dua etmeliyiz şükretmeliyiz.
ne oldu yav ?
-
Bir kar sevdalısı olarak şuan resmen her ne kadar bunun için bu kadar üzülmek saçma da olsa ve bunu bildiğim halde de nedense şuan içim resmen yanıyor.
-
Arkadaşlar sistem şuanlık güzel. Model yorumlamayı bilmiyorsanız milleti ümitsizliğe kaptırmayın. Model yorumlamayı bilmeyen insanlar bilen(yorumlayan) kişilerin yazdıklarını okuyor. Lütfen.
-
- Resmi Gönderi
Şuan ben Kar yağsın istiyor muyum bilmiyorum bana göre yağsa da yağmasa da fark etmez sizler sevinin yeter
Yav hehe yav kar yağsa abi geceleri sokaklardan toplarız seni
-
- Resmi Gönderi
İstanbullular gelin gidelim izlandaya
-
- Resmi Gönderi
Yav hehe yav kar yağsa abi geceleri sokaklardan toplarız seni
o yüzden iki gün sıkıca uykumu alayım diyorum ne olur ne olmaz erken yatayım bu akşam
-