- Resmi Gönderi
Hocam sandım yeni bi sistem geliyor ?
yeni ve gerçek sistem için susup bekliyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam sandım yeni bi sistem geliyor ?
gfs 132 efso
Yok vallahi çekilmiyor kar sevdalısı olmanın kötü yanları da var vallahi eziyet. Dediğim gibi ecwmf de bozarsa bırakıyorum
Ben şöyle bir karar aldım. Eğer ecmwf de bozarsa bundan sonra ne model takibi yapacağım ne de bilgilendirilmek için meteorolojik forumlara bakacağım. Hava durumlarınada bakmayacağım. Kar sevdalısı olmayıda bırakacağım.
Bunu diyip takip etmeyi bıraktıktan 5 gün sonra efsane geliyormuş
Siz konuşmaya devam edin sapma haritasını atacağım ben.
23 şubat
23 şubat
Öncesinde bir şeyler olursa şaşırmam olmazsada şaşırmam Sinan abinin tahmini benim ay ortası ve ay sonu tahminini direk içine kapsadi :D
Bu arada bunlarıda yaşadıktan sonra İstanbul'un kışı her zamankinden daha kötü olacağına dair her şeyden daha emin olabilir hale geldim. Böyle bir sistem 5 senede bir gelir artık.
şu 23 şubatıda beklersek oohooo
geçmiş kışlardan bahsetmiştir
Yok Hocam bu sistemle ilgili yazmıştı - 45 yüz yıl sonra istanbul semalarında gelirse hiç birşey hareket edemez
Yok Hocam bu sistemle ilgili yazmıştı - 45 yüz yıl sonra istanbul semalarında gelirse hiç birşey hareket edemez
Belki gelecek nereden biliyoruz gelmeyeceğini son 12 saatte biz neler kaçırdık ve bizler son 6 saatte 2004 efsanesini yaşadık
Ecwmf iyi gelirse yine azcık umudum olur.
Keşke bulaşmasaydım meteorolojik forumlarada, modelinide indeksinide bilmeseydim. O zaman bir şey bilmediğinden daha az üzülürdüm emin olun.
Sen ne dediğini anlamamıssın 200 km batılarsa ull kopacak marmara da ull koparsa gerçektende efsane olur o da diyor zaten efsaneyi kacıracağız diye
Şuan kaçan da gelende bir şey yok henüz net bir açıklama gelmedi