- Resmi Gönderi
Sinan okul tatili haberi gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan okul tatili haberi gibi
Şuan mgm ye çok acıyorum onlar da bizim kadar zorlanıyorlardır
Şuan mgm ye çok acıyorum onlar da bizim kadar zorlanıyorlardır
Onlar ecmwf ye bakıyorlar tek. Her gün sabah güncellemesine göre değiştiriyorlar.
Onlar ecmwf ye bakıyorlar tek. Her gün sabah güncellemesine göre değiştiriyorlar.
Her ne kadarda böyle olsa gfs ten de etkilenirler
Biz her modele bakiyoruz icon ecmwf Ukmo gfs wmc gem
Yazılanları okumuyor musun sen ŞAKA mı yapıyorsun İzmir konusundan sor rica ediyorum
CAN abi mgm yağış konusunda kendine özel bir modeli varmı yoksa ecmwf deki yağıs haritasına mı bakıyor
umudum ecmf
Ömer Ecmwfye ve kendi WRF'sine bakıyor.
ECMWF batili ciksa umudum dahada artar
Hadi hayırlı geceler Sabah görüşmek üzere
Arkadaşlar sakın olalım bizi saten bilgilendiren @Sayın Abiler,Kardeşler var , Allah bize rahmetini verecekse elbet ki gelir, bazen hiç beklemediğin anda bile gelir, her şerden bir hayır geleceğini bilelim ve hayır gibi gözüken olaylardan şer gelebilir. Her daim sınanıyoruz havayla olsun evladımızla olsun anna babamızla olsun hiçbir zaman isyan etmeyelim, selametle kalın. bol ve günlere
Hadi hayırlı geceler Sabah görüşmek üzere
Hayirli aksamlar diliyorum abi Allaha emanet ol
Yok Hocam bu sistemle ilgili yazmıştı - 45 yüz yıl sonra istanbul semalarında gelirse hiç birşey hareket edemez
Onun kadar istikrarlı bu iş le uğraşan amatör görmedim her modeli diyagramı vs bütün verileri irdeliyor ve 2-7 tahmini tutma yolunda ilerliyor Marifet iltifata tabidir.
Sen ne dediğini anlamamıssın 200 km batılarsa ull kopacak marmara da ull koparsa gerçektende efsane olur o da diyor zaten efsaneyi kacıracağız diye
Ben gelcek demiş mi yazmışım öyle bir tahmini de bulunuyor