Sinan hocam ve can hocam sizlerin takip edebileceğim twitter hesaplarınız var mı acaba?
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Asıl tehlikeli şimdiki ecwmf güncellemesinde dua edin güzel çıksın sonrasınıda gfs ye bırakalım
-
ECMWF İnşallah batılı gelecek öyle düşünüyorum 120-130 km daha batılı
-
Onun kadar istikrarlı bu iş le uğraşan amatör görmedim her modeli diyagramı vs bütün verileri irdeliyor ve 2-7 tahmini tutma yolunda ilerliyor Marifet iltifata tabidir.
İftira'da buna dahil mi?
-
Haydi toplanın ECMWF başlıyor
-
Eğer vermezsen perşembe cuma ve ertesi kar,
Camia yüklenecek sülalene, ne kalacak namus ne de ar,
Mabedte gibi bekliyoruz, vermezsen bize 1 metre kar,
Wallaha bak tüm forum sana salar,
Fırtına boran kar ne varsa gönder, yeter artık yeter.. -
- Resmi Gönderi
Wallaha bak tüm forum atmosfer sana salar,
Fırtına boran kar ne varsa gönder, yeter artık yeter..Edebiyat hocan yabancımı
-
- Resmi Gönderi
Wallaha bak tüm forum atmosfer sana salar,
Fırtına boran kar ne varsa gönder, yeter artık yeter..Bu işin cılkı çıktı bölgemizi yoğun kar yağışlı gösteriyordu mgm şimdi ful yağmur çileden çıkmamak elde değil
-
Bu işin cılkı çıktı bölgemizi yoğun kar yağışlı gösteriyordu mgm şimdi ful yağmur çileden çıkmamak elde değil
Sabret güzel kardeşim modeller daha mutabık bile değil atmosfer böyle kaotik bir yapıya sahip maalesef.
-
Edebiyat hocan yabancımı
Bence gazel bu yada kaside
-
- Resmi Gönderi
Bence gazel bu yada kaside
Wallaha yazmış :D
-
batılasın batılasın dedikte italyaya vermesin ?
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ECMWF güncellemesiyle beraber ne dinliyorum açın gaza geldim ben
-
- Resmi Gönderi
Tam saatini hatırlamıyorum geçen sene 24 şubat 2019 gfs son 6 saat kala sistemi batılaştırmıştı ancak yinede kar aldım ben leventte 10 15 cm
-
- Resmi Gönderi
Sabret güzel kardeşim modeller daha mutabık bile değil atmosfer böyle kaotik bir yapıya sahip maalesef.
Hiç sistem vermese kimse bu kadar stres yapmaz Kaplanı gösterip kediyi bırakıp gidiyor doğuda bile şehir merkezlerinde adam akılı kar yok batının hali ortada
-