- Resmi Gönderi
Ayakta olanlar
Dmax "son Alaskalilar"
Fena kar var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAyakta olanlar
Dmax "son Alaskalilar"
Fena kar var
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Rezil çöp nalet beter saç baş yolduran model GFS ısrarla verdiği sisteme son 24 saat kaldı bundan sonra modellere yaklaşımımızı dikkat ederiz artık
izmiremartta kar yagma ihtimali varmi
Beyşehir'den selamlar 11 derece :coksıcak::coksıcak:
Hocam 13-19 arasında bir sistem mi var baktığım sitede gösteriyor da, ihtimal var galiba
Aleykumselam
Hayırlı günler herkese.. @Keskekaryagsa Mart zor bir ay batı için..
Bu ay İNŞALLAH kar görürsün.
Sistemde görünen varsa arkadaşlar bakarlar
subat sonu sistem alirmiyiz
GFS bozdu.
Dediğim gibi çarşamba geceye bile bakmak lazım.
GFS bozdu.
Dediğim gibi çarşamba geceye bile bakmak lazım.
Cehenneme kadar yolu var
Var sistem ne olacak yaşar görürüz nasipse abim
Sıkıntı yok
Yahu can abi noktayı koymuşken bile sabah gfs siklonik yağışı düzeltti öğlen yine bozdu. Ben yarın sabaha kadar bekleyeceğim. Bence. Siklonik yağış ufak tefek düzeltmelerle sahiller 6 7 cm yi kapacak
Yahu can abi noktayı koymuşken bile sabah gfs siklonik yağışı düzeltti öğlen yine bozdu. Ben yarın sabaha kadar bekleyeceğim. Bence. Siklonik yağış ufak tefek düzeltmelerle sahiller 6 7 cm yi kapacak
Henüz nokta koymadım
Henüz nokta koymadım
Hani ilk sistem için iş bitmişti abi. Hala şansı varmış ki sabah düzeldi yağış biraz.
Hani ilk sistem için iş bitmişti abi. Hala şansı varmış ki yağış sabah düzeldi yağış biraz.
O siklonun işi bitmez sistem anında bile radarda modelde göstermediği yağışlar olacak.
Bu akşam kabataslak kaderi belirlenir.
O siklonun işi bitmez sistem anında bile radarda modelde göstermediği yağışlar olacak.
Bu akşam kabataslak kaderi belirlenir.
Fikrini o güncellemeden sonra değiştirdin demek ki. Bak ne demiştim abi sana. Elbet çok acemiyim böyle şeylerde ama siklonik yağışın çok oynak olduğunu bildiğimden çok bekleyelim abi demiştim sana.