Hele Kocaeli için çok daha iyi vermişti yağışı akşam en az bu performansı. Bekliyorum gfs den
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Fikir değiştirmek değil de siklonun karakteri değişti son güncellemelerde.
Normalde bu kadar oynak bu kadar değişken değildi.
-
Fikir değiştirmek değil de siklonun karakteri değişti son güncellemelerde.
Normalde bu kadar oynak bu kadar değişken değildi.
Tamam abi akşam tekrar bir değerlendirmeni bekliyorum ilk sistem için. Umarım yağışı arttırırda en azından bir 5 cm örtü olur kar topu oynarız az çok
-
Bence o sistem için yağışı hiç bir zaman dört dörtlük bilemeyeceğiz.
-
6 ocakta son saatlerde siklon harika bir yerde durarak bize efsaneyi getirmişti. Unutmayın..
-
Can abi benden demesi akşam yağışı arttırmazsa beni 1 gün banla o kadar iddialıyım.
-
- Resmi Gönderi
Tamam Yusuf işin boş yapma kısmını geçelim.
-
Allahin izniyle siklonik yağış artacak akşam güncellemesinde
-
- Resmi Gönderi
İtalyalılar kan ağlıyorlardır. Batısı kar yağışlı doğusu kar yağışlı bunlar şortları çıkartıyorlar dolaptan?
-
- Resmi Gönderi
Bu arada hocalarım. İlk sistem zayıfladı kıyılar için ilk sistemde kar yağışı sınırda mı kalıyor.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada hocalarım. İlk sistem zayıfladı kıyılar için ilk sistemde kar yağışı sınırda mı kalıyor.
Siklon zayıfladı sadece. Yağış azaldı sınır değişmedi.
-
- Resmi Gönderi
2 Kişi Kurallara Uymadığı İçin 1 Saatliğine Uzaklaştırıldı.
-
- Resmi Gönderi
Modeller aynı bu video temsili zevkle izleyin maziyi çok gülerdik
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Allahım sen sabrımıza mukayyet ol çok daraldım şu sistemde
-
- Resmi Gönderi
Gfs de bize hem penaltı hem Gol yapsaydı keşke
-