Şu rüzgar ıslık sesi 2017 yi çok getirdi aklıma
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
@Express yeni bir tarih aralığı belirttim. Endekslere ve son verilere göre 18-22 Şubat aralığı uygun dedim. O tarihlerde böyle doğulamayla batılamayla saçma işlerle uğraşmayacağız hayırlısıyla.
Marta dair de umutlarım yüksek.
Şuanda etkileneceğimiz sistemin endekslerin fırlayışı nedeniyle batı kesimlere çok yaramayacağı zaten belliydi, biz de ne kadar yararlanabilirsek o kadar yararlanmaya çalışıyoruz.
Bu soğuk salınımın 3 senedir gelen en etkili salınım olduğunu da unutmamak gerek.
-
- Resmi Gönderi
evet arkadaşlar can abi ayrıca istanbul belediyesinin kadrolu temizlik elemanı dır çok titizdir her şeyi siler.Yani bunu söyleyeyimde bilin.
-
- Resmi Gönderi
evet arkadaşlar can abi ayrıca istanbul belediyesinin kadrolu temizlik elemanı dır çok titizdir her şeyi siler.Yani bunu söyleyeyimde bilin.
Ahahahahah :D
Kusuruma bakma ya ortamın karışıklığına katlanamıyorum. Forumu düzenli tutmak lazım yoksa ortalığın ne kadar karışacağını bilemezsin.
-
- Resmi Gönderi
Ahahahahah :D
Kusuruma bakma ya ortamın karışıklığına katlanamıyorum. Forumu düzenli tutmak lazım yoksa ortalığın ne kadar karışacağını bilemezsin.
Farkındayım abi anlıyorum sitede bazı kişiler gevşek disiplinsiz onlar böyle yaptıkça sen onlarla uğraşıp onları yola getireceksin gfs nin bu sistemi ilk görüp bütün modelleri yola getirdği gibi.
-
- Resmi Gönderi
Merhaba hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler HS
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler abiler.
-
Hayırlı geceler
-
Elektrik kesintisi yaşayan varmı
-
Aşırı ruzgadan dolayimi bilmiyorum ama elektrik bir anda gidip hemen geliyo anlamadın
-
- Resmi Gönderi
Aşırı ruzgadan dolayimi bilmiyorum ama elektrik bir anda gidip hemen geliyo anlamadın
2 gecedir burda da öyle 1-2 dk kesiliyor gece 2-3 gibi
-
- Resmi Gönderi
Saatte 80-90 km hıza ulaşacak zaman zaman dikkat edilmeli
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese. Sitede anlayışsız dik görüşlü şahısları istemiyoruz memnun olmayanın yolu açıktır.
-
-