- Resmi Gönderi
Sizlere Azerbaycandan Salamlar olsun.Ayin 8 - 10 arası Bakü'de karla ilgili ne diye bilərsiniz?Bura da qar yağarmı örtü olur mı? Önceden teşekkür edirem.
Aleykumselam
Hoşgeldiniz..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSizlere Azerbaycandan Salamlar olsun.Ayin 8 - 10 arası Bakü'de karla ilgili ne diye bilərsiniz?Bura da qar yağarmı örtü olur mı? Önceden teşekkür edirem.
Aleykumselam
Hoşgeldiniz..
Sonunda gış geliyeahhh
Tural3 foruma hoşgeldiniz.
Bu arada ben de hoşgeldim mi.
Bu arada ben de hoşgeldim mi.
Hoş geldin abi.
Hoş geldin abi.
adamsın antisiklon
Fenerbahçe Kırklarelispor maçında Deniz Türüçün penaltısı şiddetli lodostan dolayı auta çıktı gerçekten çok kuvvetli lodos var yağış da kuvvetli
Van- Bahçesaray' da Çığ düşmesi sonrası 8 jandarma 3 korucu 1 itfaiyeci şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet milletimizin başı sağ olsun. Rabbim her türlü felaketten afetten bizleri korusun. İşte kar da yağmur da fırtına da artık ülkemizde ve dünyada afete dönüyor. Allahım yardım etsin oradaki tüm kurtarma ekiplerine askerlere .
Bilgisayardaki sorunlardan dün giremedim hatta mavi ekran verdi sırf burdaki yazıları görebilmek için format attım durum nasıl ?
Bilgisayardaki sorunlardan dün giremedim hatta mavi ekran verdi sırf burdaki yazıları görebilmek için format attım durum nasıl ?
Kar anlamında durum soruyorsan tam gaz devam geliyor inşallah.
Sistemin ayak sesleri...
Geloooo
@Y_u_s_u_f1 hiç bir soruna cevabım yok modellerden bak sen kardeşim
Yıldırım takibi yapabilirsiniz https://www.mgm.gov.tr/sondurum/yildirim-takip.aspx
Bizi etkileyen gök gürültüsü bu