The content cannot be displayed because it is no longer available. HAHAHAHAHA =D
Biraz daha yeşile boyanmış Kütleler gelseydi bari arkasından hep mavi kütleler geliyor bana
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. HAHAHAHAHA =D
Biraz daha yeşile boyanmış Kütleler gelseydi bari arkasından hep mavi kütleler geliyor bana
Sana geliyor en azından ben Bolu'ya dikkat çekmek için attım =D
Şubat sonuna doğru daha iyi sistemler almak dileğiyle.
The content cannot be displayed because it is no longer available. 99km rüzgar nedir ya
- 4 derecede yağmur nasıl oluyor
2018 1 mart sistemini geçecek bu 8 Ocak 2020 sistemi.
- 4 derecede yağmur nasıl oluyor
Karlı yağmurdur o ?? hem sıcaklığa bağlı değil yağmur yağması falan
Ülkemin meteorologlarını ve uygulamalarını beğenmiyorum hiçbiri tarih veremiyor haberlere konu yapmasınlar ancak uzun vade tahmini sunsunlar şöyle şöyle olasılık var diye türkiyenin modelide yok yada 1 tane var hatırladığım kadarıyla çok eksik var amatör tahminciler mesela Sinan abi yi ben meteorologlarla eşit tutuyorum sinan abide ülke genelinde tanınan biri olmasa bile.
Benim sallama Şubat sonu sistemi tutarsa can abinin bana vip üyelik vermesini istiyorum:'D
Benim sallama Şubat sonu sistemi tutarsa can abinin bana vip üyelik vermesini istiyorum:'D
Şubat sonuda tarih kaç ?
Şubat sonuda tarih kaç ?
26 -29
26 -29
Bir veriye dayalı yapaydın iyiydi :D
Bir veriye dayalı yapaydın iyiydi :D
Hislerim verilerden daha iyi sonuç çıkarır merak etme sen.
Şimdi can abi şöyle der
23 nisanda 1 gün veririm
Hislerim verilerden daha iyi sonuç çıkarır merak etme sen.
İyi o zaman benim hislerimde sinan abininde konu açtığı ve benimde tarih verdiğim sistemin senin tarihi içerdiğini fakat senin verdiğin tarihte son demlerini yaşayacağını söylüyor :D
Can abi benim salladığım tahmin tutarsa bana ödül verir misin? 26-29 Ocak tebessüm sistemi
Korkunç derecede yıkıcı vahşi dek etkili sistem bekliyorum