- Resmi Gönderi
gfs 22şubata göz kırpmış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgfs 22şubata göz kırpmış
Akşam deklerle kar alacak mı istanbul
? Bu bir mesajdir hocam acikca konussaniz
? Bu bir mesajdir hocam acikca konussaniz
7-10 gün dinlenmeye çekildim başka hocalara sor
Tmm hocam sizi anliyorum olacak en sonunda efsane bizim olacak biraz dinlenmekte fayda var
HAYATIMDA BÖYLE KAR GÖRMEDİM SOKAK GÖZÜKMÜYOR TİPİDEN KONUMUM 42 cm
:memnunolmayanseytan::memnunolmayanseytan::memnunolmayanseytan:
Video var mı
hocam Bati Karadeniz aksam gece arasi koparmi cok kisa suruyor tipi arada oluyor 20 30 cm yaparmi sizce
Foruma yeni katildim bu yil modelleri gorunce hepimiz uzulduk sevindik beraber birseyler paylastik yani aile olduk kisacasi ben burda olmaktan cok mutlu oldum can abi sinan abi ve ismini sayamadigim butun adminler elinden gelen ilgiyi sorulara cvpsiz birakmamaya ozen gosterdiler hepinize ayri ayri tesekur ederim Ben artik formdan ayriliyom ins seneye daha guzel sistemlerde beraber oluruz seviniriz bu yil boyle karsiz gecti ama allahim ne derse o olur kimsenin kalbini kirdiysam hakkina girdiysem hakkinizi helal edin
o değil de, çocuk pencerede kaldı ona yanıyorum
Foruma yeni katildim bu yil modelleri gorunce hepimiz uzulduk sevindik beraber birseyler paylastik yani aile olduk kisacasi ben burda olmaktan cok mutlu oldum can abi sinan abi ve ismini sayamadigim butun adminler elinden gelen ilgiyi sorulara cvpsiz birakmamaya ozen gosterdiler hepinize ayri ayri tesekur ederim Ben artik formdan ayriliyom ins seneye daha guzel sistemlerde beraber oluruz seviniriz bu yil boyle karsiz gecti ama allahim ne derse o olur kimsenin kalbini kirdiysam hakkina girdiysem hakkinizi helal edin
Ay sonunu bekle sonra karar ver
Benim için bu iş tamamdır kuvvetli dekin son darbesi örtü oranını çok daha fazla yükseltti sistem gelmesede olur benim için artık