2015 rekoru an itibariyle kırılmıştır hayırlı olsun bolu
İstanbulda kırsa keşke
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2015 rekoru an itibariyle kırılmıştır hayırlı olsun bolu
İstanbulda kırsa keşke
22 şubat sisteminde sinan abinin dediği gibi gündüz sıcaklıkları 0 ın altında olursa istanbul kara gömülür
22 şubat sisteminde sinan abinin dediği gibi gündüz sıcaklıkları 0 ın altında olursa istanbul kara gömülür
Ben öyle bir şey mi dedim
sinan abi bünyamin sürmeli youtubeye video atmış ve orda diyorki ayın 22 ve 23 gibi bir sistem daha var diyor ama bu sistem kadar bile olmaya bilir diyor çok moralimi bozdu ya bu adam çok moral bozuyor ya
sinan abi bünyamin sürmeli youtubeye video atmış ve orda diyorki ayın 22 ve 23 gibi bir sistem daha var diyor ama bu sistem kadar bile olmaya bilir diyor çok moralimi bozdu ya bu adam çok moral bozuyor ya
O şuanki gözüken için konuşuyordur
Evet bir sistem var soğuklar için konuşmaksak iyi olur vakit çok
küçükçekmecelar gelir mi hava suan gri bulutlu gibi birazda güneş gibi lütfen
Havada gri bulut görmüşsen sonrasında kapatmışsa bilki 40 50 saniye sonra dek seni vuracak
kar bitti burda bisi yok gece falan akşam yoğun yağmazmı acaba ya ist kucukcekmecedeyim
kar bitti burda bisi yok gece falan akşam yoğun yağmazdı acaba ya
Senle aynı düşüncedeyim
allah rizasi için cevap verin 22 subat hakkında bilgilendirme yapar misiniz kar soğuk vb
kütleler geliyor diye söylenti varmış doğrumu varmi geliyor mu
Bünyamin sürmeli temkinli biri.
Bu sistemede öyle yaklaştı.
kar bitti burda bisi yok gece falan akşam yoğun yağmazmı acaba ya ist kucukcekmecedeyim
Yok kardeşim bende Küçükçekmece'deyim.
Kocaeli belki gene 1 tane kütle yakalar ondan sonra iş bitiyor gibi
Model rakiplerine ne zaman başlıyoruz
Sabırsızlanıyorum