- Resmi Gönderi
Bu arada o tahmini hazırlayan tek bir kişi var yani. Ayrıntılara dikkat ederek hazırlıyor tahmini. Yarın ufak sürprizler alacağım anlaşılan
Hiç kimsenin tahmini kar için %100 tutmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada o tahmini hazırlayan tek bir kişi var yani. Ayrıntılara dikkat ederek hazırlıyor tahmini. Yarın ufak sürprizler alacağım anlaşılan
@Keskekaryagsa
Arka arkaya soruların artık bir son bulsun..
Doğmamış çocuğa don bicmeyelim.
Daha dün gelen sistemde bile nereye ne olacak o bile ters köşe yaptı.
Nereden bilelim 22 Şubat'ta İzmir kar,kaç derece vsvsvsvs..
Yeter artık bir son ver..
Sende su insanların arasına karış ..
Sadece bir ihtimal. Üstelik yarınki karın erimemesi için havanın kapalı olması lazım yarım gün daha kurtarma peşindeyim örtüyü:'D
Sadece bir ihtimal. Üstelik yarınki karın erimemesi için havanın kapalı olması lazım yarım gün daha kurtarma peşindeyim örtüyü:'D
Yarın erir de örtü kalkmaz
Yarın erir de örtü kalkmaz
İşte hava ne kadar geç açarsa benim için o kadar iyi.
İşte hava ne kadar geç açarsa benim için o kadar iyi.
Açmaz herhalde yarın.
İçime doğdu bu sefer olacak 22 Şubat Batı Karadeniz kıyıları ve marmarayı çoşturacak gelin görün şimdiden buraya yazdım bunu 08 Şubat NOKTA
Can abi geldiğinde öğrenirim açar mı açmaz mı son 1 gün daha eğlenmek istiyorum çünkü.
Çünkü karadeniz kıyıları kış bitmeden en az 1 kere efsane sistem alıyor Batı Karadeniz yani
Forumda daha sistem bitmeden yenisini kovalıyorsunuz biraz sakin lütfen
Şubat'ın ilk yarısından martın 15 ine kadar soğuk taraftayiz ve bunula birlikte modellerinden bölmeye çalıştığı bir vortex var.
Ve bu parçalanmada olacak gibi o yüzden biraz sakin
SİBİRYA DAİMA HİZMETİNİZDE
Neden olmasın
memleketten birsürü foto alıyorum kumsal bile 10 cm kar olmuş
Can abi gfs nin ara saatine baktığımda 13:00 a kadar dekler dayanmış bizim orda. Onaylıyor musun?
Hoşgeldiniz
80 cm lik bahçe duvarımız şuan yok kar tipi şuan devam ediyo 80 cm lik duvar yok olduysa sabaha kadar yağarsa bilemiyorum ne olur