- Resmi Gönderi
Bari 20 kere aynı soruyu sormasanız. Düzgün düzgün konuşun farklı şeyler sorun cevapladığım şeyi 20 kere sorunca anca sinirimi bozarsın fikrim değişmez yani. Artık direkt cevapsız bırakıyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBari 20 kere aynı soruyu sormasanız. Düzgün düzgün konuşun farklı şeyler sorun cevapladığım şeyi 20 kere sorunca anca sinirimi bozarsın fikrim değişmez yani. Artık direkt cevapsız bırakıyorum.
dislike gelmiş
Tek temennim şu batı bölgelerin istediği kar yağışı görmesi 20 gün içinde gördük gördük göremedik El Fatiha seneye kalır umudum var hala bizim burada Mart 15'e kadar sert kış devam eder genelde o yüzden dedim..
Tek temennim şu batı bölgelerin istediği kar yağışı görmesi 20 gün içinde gördük gördük göremedik El Fatiha seneye kalır umudum var hala bizim burada Mart 15'e kadar sert kış devam eder genelde o yüzden dedim..
Mart var.
Üyelerin analizi nerede hocam bi analiz gerçekleştirdim paylaşmak istiyorum.
Mart var.
Martta bizim buraya pek bir şey çıkmaz ilk haftaya kadar vakit var
Üyelerin analizi nerede hocam bi analiz gerçekleştirdim paylaşmak istiyorum.
Bu arada bir kar topunu buzluğa koydum en azından baktıkça özlem gideririm...
Bu arada bir kar topunu buzluğa koydum en azından baktıkça özlem gideririm...
Onu bende yapacaktım da kardan çok buz var.
Batı Karadeniz'de dek üretimi sürüyor zaman zaman açık yeşil kütleler oluyor kar da sürüyor bu sabah 6-7ye kadar devam eder hafif orta kuvvet
Bizim burada yine görsel şölen oldu Cuma akşamından beri 15-20 dk yağıp kesiyor 1 saat sonra deklerin kuvvetine göre yine kar yağıyor o şekilde örtü olmuyordu ama görsel şölen olarak tatmin oldum ama örtü olmadıkça ona zor derim o yüzden efsane bir sistem lazım orta doğu karadeniz hattı gibi kar lazım bize olacak olacak sadece sinerjiyi yüksek tutalım beklentimiz minumum olsun olacak bu iş en sonunda ben inanıyorum herkes inansın batı bölgeler efsane sistem alacak ben inanıyorum
Bizim burada yine görsel şölen oldu Cuma akşamından beri 15-20 dk yağıp kesiyor 1 saat sonra deklerin kuvvetine göre yine kar yağıyor o şekilde örtü olmuyordu ama görsel şölen olarak tatmin oldum ama örtü olmadıkça ona zor derim o yüzden efsane bir sistem lazım orta doğu karadeniz hattı gibi kar lazım bize olacak olacak sadece sinerjiyi yüksek tutalım beklentimiz minumum olsun olacak bu iş en sonunda ben inanıyorum herkes inansın batı bölgeler efsane sistem alacak ben inanıyorum
Istanbulada yağmıyor..
Yeni emojiler
Bir analizi yayınladım isteyen okuyabilir.
Bir analizi yayınladım isteyen okuyabilir.
Güzel olmuş abim
Eline sağlık denk gelsin inşallah