Metrelik kar bırakan
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Hayırlı günler HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. Tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz sistemden sonra ben artık ılıkçı tarafına geçiş yapmayı düşünüyorum bu beklediğim sistem bende belki final sistemim olur
-
Semih Ö. Tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz sistemden sonra ben artık ılıkçı tarafına geçiş yapmayı düşünüyorum bu beklediğim sistem bende belki final sistemim olur
Sonrası bir sistem zor zaten. Olursa sürpriz olmaz pek ama sanmam.
-
Kış bittikten sonra oraj takibi yaparız.
-
Tabii değerli Sinan abiminde bahar tahmini önemli. Bol orajlımı olur yağışsız ve sıcak mı geçer. Bekliyorum Sinan abi senden.
-
- Resmi Gönderi
Bir arabanın aküsü neden biter ? basit cevaplar olmasın
-
- Resmi Gönderi
Bir arabanın aküsü neden biter ? basit cevaplar olmasın
Kontak kapattıktan sonra iç aydınlatmanın açık kalması seni sabaha sıfır aküyle karşı karşıya bırakır..
İki defa başıma geldi.
Basitmi bilmem
-
- Resmi Gönderi
Kontak kapattıktan sonra iç aydınlatmanın açık kalması seni sabaha sıfır aküyle karşı karşıya bırakır..
İki defa başıma geldi.
Basitmi bilmem
Yok abi bizim arabanın akü bitmiş ancak hiçbir şey açık bırakmadık soğuktan desek dün tıkır tıkır çalışıyordu güneşli burda hava,vurdurmak zorunda kaldık :D
-
- Resmi Gönderi
Yeşil renk yoksa akünun küçük göstergesinde bitmiştir.
Ölçtürmek gerek ..Bittiyse tat vermez
-
Fotoğraf galerisine beklerim arkadaşlar Beyşehir fotoğraf külübünün fotolarını atacam kar görmek isteyen gelsin
-
5mb olmuş sınır güzel Elinize sağlık
-
Önemli Uyarı:
Bu Gece Karadeniz,İç Anadolu,Doğu Anadoluda Kuvvetli Buzlanma ve don Meydana Gelecek Akdeniz de ise Zirai don riski var lütfen çatı altlarında yürümeyelim buz sarkıntıları bu gece sorun teşkil edebilir.Dikkat edelim
-
Bünyamin sürmeli yine içimi kararttı.
-
ne demiş atalarımız lodosun arkası fırtına
-