- Resmi Gönderi
Bünyamin sürmeli yine içimi kararttı.
Bos ver sen abim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBünyamin sürmeli yine içimi kararttı.
Bos ver sen abim..
buralar sakinleşti mi ne?
Şubatta kıyılara kar beklemiyorum dediği için büyük yanıldı sen bize odaklan ?
Kudretül sibiryahut tokmak.
uzay Konusuna çok hoş bilgiler ekledim bakabilirsiniz
uzun vade tahminin tutması bu devirde çok zor , o sebeple ayın 26 sına kadar batıda kar beklemiyorum cümlesi biraz kesin ve net bir cümle olmuş ama göreceğiz artık.
Normal
Sistem yorgunluğu diyelim
Hele ki o sistem beni ne yordu. Sistemi yaşayana kadar şüpheli yaklaştım ki korktuğum başıma geldi. Sonra full yağmur alacağız diye korktum neyseki kurtardık ondan sonra. Gelene kadar geçene kadar saç baş yoldurdu.
Bu sistem gelir ve Bati Karadeniz marmara efsanesi olur metreleri simdiden hazirliyorum
Kesin bu sistem bize efsaneyi yasatacak olan sistem bu senede insallah efsaneyi gorecegiz
uzun vade tahminin tutması bu devirde çok zor , o sebeple ayın 26 sına kadar batıda kar beklemiyorum cümlesi biraz kesin ve net bir cümle olmuş ama göreceğiz artık.
Yoksa benim sallama 26-29 sistemim tutacak mı :'D
Endekslerin notr pozitif negatif olmadi ne anlama geliyor arkadaslar az cok bir ara anliyordum bunlardan
Endekslerin notr pozitif negatif olmadi ne anlama geliyor arkadaslar az cok bir ara anliyordum bunlardan
Negatife inerse can abi patlak verir pozitife yükselirse can abi gülümser:'D
Negatife inerse can abi patlak verir pozitife yükselirse can abi gülümser:'D
Kardes daha aciklayici soylersen daha iyi olur ogrenmeye calisiyorum bir ara hep anlardim bunlardan 6 yildir bu isle fobi olarak ugrasiyordum birakinca biyle oldu unuttuk herseyi notr ne anlama geliyor bide onuda soylersen
Negatif olunca sistem oluyor