- Resmi Gönderi
Benim aldığım mesaj daha çok kimlerin kendine has analizler yapabildiğini forumda ayırt edebilmem olacak
Birkaç kişiye sorumluluk ve yetki vermeyi düşünüyorum açıkçası gelecek sene yükümüzün azalması için.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim aldığım mesaj daha çok kimlerin kendine has analizler yapabildiğini forumda ayırt edebilmem olacak
Birkaç kişiye sorumluluk ve yetki vermeyi düşünüyorum açıkçası gelecek sene yükümüzün azalması için.
Benim aldığım mesaj daha çok kimlerin kendine has analizler yapabildiğini forumda ayırt edebilmem olacak
Benim İçin Düşüncelerin Nedir Hocam ?
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz.
Benim İçin Düşüncelerin Nedir Hocam ?
Sen zaten Veri Analiz Uzmanı olabilmişsin :D Eline emeğine sağlık böyle devam.
Sitede şuan bir çok hevesli ve tahmin yapmak isteyen arkadaş görüyorum.
Bu kışın bitimine doğru sitemizde görev almaya yetecek sorumluluğu taşıyan arkadaşlar görüyorum, umarım verdikleri emeği başarılarıyla taçlandırırlar, ve ellerinden geldiğince orjinal-kendilerine has tahminler sunarlar.
Sitede İhtiyaç Duyulan Sorumlu Çeşitleri:
Veri Analiz Uzmanı (Bir kişi)
Marmara Bölgesi Sorumlusu
Ege Bölgesi Sorumlusu
Akdeniz Bölgesi Sorumlusu
İç Anadolu Bölgesi Sorumlusu
Paylaşım Sorumlusu (İki Kişi)
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar..
Sanki kar geldi gelecek gibi.Hava çok değişti
Bolu ne mübarek şehirmiş arkadaş sabahtan beri bi 5 6 cm daha yağdı :D
Ciddi ciddi benim salladığım 26 Şubat sistemi gözüküyor çüş.
Yine çift ataklı bir sistem olmasin. İlk 22-23 Şubat sonra 26-27 Şubat
Birleşmeleri lazım ama
Ciddi ciddi benim salladığım 26 Şubat sistemi gözüküyor çüş.
Hem ciddi hem sallama
#BİLGİ
#Kutup_Girdabı
24-25 Şubat'ta doğrudan kutuplardan inen çok soğuk bir sistem belirdi.Öyle Sibirya Kafkasya gibi değil,adı üstünde girdap.Özellikle Tüm Karadeniz'de,denizin üzerinde oluşan girdap Karadeniz kıyılarını 1 hafta ve üzerinde çok yoğun kar fırtınasına teslim edecek.Şuandaki sibirya sisteminin belkide 2 katı,hem çok soğuk,hemde bol karlı bir sistem.Kutup kökenli olması sebebiyle,doğrudan kar fırtınası ile olumsuz yönde etkileyecek.
Bu yazının doğruluk payı varmıdır? Yoksa asparagas bir yazımıdır?
#BİLGİ
#Kutup_Girdabı
24-25 Şubat'ta doğrudan kutuplardan inen çok soğuk bir sistem belirdi.Öyle Sibirya Kafkasya gibi değil,adı üstünde girdap.Özellikle Tüm Karadeniz'de,denizin üzerinde oluşan girdap Karadeniz kıyılarını 1 hafta ve üzerinde çok yoğun kar fırtınasına teslim edecek.Şuandaki sibirya sisteminin belkide 2 katı,hem çok soğuk,hemde bol karlı bir sistem.Kutup kökenli olması sebebiyle,doğrudan kar fırtınası ile olumsuz yönde etkileyecek.
Bu yazının doğruluk payı varmıdır? Yoksa asparagas bir yazımıdır?
Kimin nerede yazdığına bakmak lazım