kennedy reis canlı yayında
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
model takibine gel azorum sana sürprizimiz var
Omen tanrem
-
halil ibrahim de var
Aykut elmasın yanındaki adam
-
halil ibrahim de var
Aykut elmasın yanındaki adam
link varmı
-
Hele bir 120 saatlere gelsin. O zaman başlıyor heyecan. Artık çıldırır mıyız. Neler olur bilemem. Ama inanmıyorum ya çok gördüm gfs bin efsane verip bozduğunu 3 senedir. Yok gelmez. :'D
-
Hele bir 120 saatlere gelsin. O zaman başlıyor heyecan. Artık çıldırır mıyız. Neler olur bilemem. Ama inanmıyorum ya çok gördüm gfs bin efsane verip bozduğunu 3 senedir. Yok gelmez. :'D
Benim gördüğüm tam bir batı sistemi Özellikle Marmara-Batı Karadeniz ağırlıklı duruyor ilk bakışta Şubat 2015 sistemi çağrıştı bende o sistemde özellikle belirttiğim yerlere iyi kar yapmıştı bilen bilir bende kendi bölgemden biliyorum inşallah yaklaştıkça daha da güzel görüntüler görürüz hocam siz nasıl düşünüyorsunuz
-
Bu sefer strese girmemek amacıyla hiç bakmayacağım modele. Son 2 gün kala bakacağım foruma. Öyle daha az stresli olur :'D
-
Bunları yaşadıktan sonra hiç ikna olamıyorum bu görüntülere
-
Bu sefer strese girmemek amacıyla hiç bakmayacağım modele. Son 2 gün kala bakacağım foruma. Öyle daha az stresli olur :'D
bende öyle diyordum şuan model paylaşıyorum :D
-
Bunları yaşadıktan sonra hiç ikna olamıyorum bu görüntülere
Hocam bende öyle diyordum ayrı kalamıyorum modellerden ve forumdan =D=D
-
Bişey söyleyeyim siz beklentinizi en fazla havada kar olarak tutun. Her zaman ki gibi bozarsa daha az üzülürsünüz. :'D
-
Hele de o büyük balığı görünce daha da umutlandım inşallah fos olmaz
-
Bişey söyleyeyim siz beklentinizi en fazla havada kar olarak tutun. Her zaman ki gibi bozarsa daha az üzülürsünüz. :'D
Bende beklentimi minumum tutacağım ama bu sefer örtü de görmek istiyorum beni 15 cm üzeri tatmin eder...
-
- Resmi Gönderi
Üyelerin şahsi tahminleri konusu var dimi sizden ricamız doğru yerlere yazmanız
-
Yok abi ya ben bir daha yemin ettim 2 gün kala bile inanmayacağım o dansöz gfs ye. Tam geliyor diyoruz artık iş bitti diyoruz yine değişiyor.
-