- Resmi Gönderi
Yok abi ya ben bir daha yemin ettim 2 gün kala bile inanmayacağım o dansöz gfs ye. Tam geliyor diyoruz artık iş bitti diyoruz yine değişiyor.
Dansöz dediğin gfs bu sene tahmin yapan kişilerin sistemlerini ilk gösteren model.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok abi ya ben bir daha yemin ettim 2 gün kala bile inanmayacağım o dansöz gfs ye. Tam geliyor diyoruz artık iş bitti diyoruz yine değişiyor.
Dansöz dediğin gfs bu sene tahmin yapan kişilerin sistemlerini ilk gösteren model.
Tamamda eren 3 senedir durmadan bozuyor sistemler. Gerçekten inanasım gelmiyor artık. Aha bu senede aynı şey oldu 6-9 Ocak sistemini efsane gösteriyordu yine bozuldu. Sistem içerisinde bile gecikme oldu.
Tamamda eren 3 senedir durmadan bozuyor sistemler. Gerçekten inanasım gelmiyor artık. Aha bu senede aynı şey oldu 6-9 Ocak sistemini efsane gösteriyordu yine bozuldu. Sistem içerisinde bile gecikme oldu.
Sen rahat ol ya takma kafana bu kadar. Benim dediklerimi dinle gerçekçi konuşuyorum Sinan reise çok güvenme abartabiliyor :D
ben bu hafta bakmıyorum zaten modellere.
Haftaya bakmaya başlayacağım.
Her şeyi düzgün nizami yapınız bizde sizleri fark edelim seneye sistem için konu açmam daha aranızdan biri veya iki kişi seçmek lazım bol keseden atmadan yapanlar takip ediliyor olacak
Sen rahat ol ya takma kafana bu kadar. Benim dediklerimi dinle gerçekçi konuşuyorum Sinan reise çok güvenme abartabiliyor :D
Vallahi artık neler olur bilmem. Ama ben yemin ettim 2 gün kala inanmayacağım. Koskoca 3 sene içerisinde kaç tane efsaneyi kaçırdık bıktım usandım yanii:'D
Benim bildiğim -20 dereceler ölçülene kadar yağışta sıkıntı olmaz
Onu kestiremeyiz fazlasına lüzum yok
Siz 6-9 sistemi. Bozunca nasıl çıldırdım bilmiyormusunuz sövdüm tüm gece. Boyunca:'D
Siz 6-9 sistemi. Bozunca nasıl çıldırdım bilmiyormusunuz sövdüm tüm gece. Boyunca:'D
Valla o sistem herkesi çıldırttı üstümde kütle varken yağış olmuyordu soğuk ta sıkıntı yoktu da vadesi de kısaydı
Açıkçası ben 6 Ocak sistemini çok sevdim. 100 km/h küsür rüzgar ölçüldü aksiyon fenaydı :D
Vallahi sıkıntısını acısını siz çekin ben yatacam kısa vadeye girince. Siz stresten patlayın :'D
Vallahi sıkıntısını acısını siz çekin ben yatacam kısa vadeye girince. Siz stresten patlayın :'D
Çok rahatız arkamıza yaslandık
Eğer can abi o sistem bir düzgün gelsin evini bulup sana yeni telefon Alacam:'D
Eğer can abi o sistem bir düzgün gelsin evini bulup sana yeni telefon Alacam:'D
Çok boş yaptın Fazla boş yapma bu sefer acımam silerim hesabını bak :D
Çok rahatız arkamıza yaslandık
Pirzolada hazır :D