Herhalde vali 10 cm kar yağınca tatil edecek
O ne ya öyle İstanbul'da bir ara kar yağmadan tatil olmuştu
Kulakları çınlasın VASİP ŞAHİN
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerhalde vali 10 cm kar yağınca tatil edecek
O kar yağmadan tatil yapan Ali Yerlikaya idi
O kar yağmadan tatil yapan Ali Yerlikaya idi
Yok ya VASİP ŞAHİN değil miydi ya yanlıs hatırlıyorum herhalde
Vasip Şahin tatil etmişti. Hatta adamla dalga geçtiler. Boludaki kar resimlerini paylaşıp?. Ali yerli kaya 2018 vakisiydi sanırım. Olay 2015 de olmuştu
Vasip Şahin tatil etmişti. Hatta adamla dalga geçtiler. Boludaki kar resimlerini paylaşıp?. Ali yerli kaya 2018 vakisiydi sanırım. Olay 2015 de olmuştu
Allah razı olsun hangisi ettiyse..
Az tatil arada iyidir abilerim
Aynı olay geçen senede yaşandı sabah kalktım çatıda kar yok okul tatil
Zonguldakta geçen sene 9 ocakta öğrenciler okulda mahsur kaldı. Belediye anons yaptı 1 gün öncesinden yoğun kar yağacak diye. Ama valilik umursamadı. Tatil etmedi okulları. Şimdi o vali hakkaride?
Zonguldakta geçen sene 9 ocakta öğrenciler okulda mahsur kaldı. Belediye anons yaptı 1 gün öncesinden yoğun kar yağacak diye. Ama valilik umursamadı. Tatil etmedi okulları. Şimdi o vali hakkaride?
Tamam o zaman yerini bulmuş.
Full okul eder orada
Tamam o zaman yerini bulmuş.
Full okul eder orada
Hocam bizim küçüklüğümüzde ne tatil vardı ne başka bişey yanlış hatırlamıyorsam 91 veya 92 senesi olabilir ilkokula gidiyorum resmen karın içinde yüze yüze gittim 300 mt.
Hocam bizim küçüklüğümüzde ne tatil vardı ne başka bişey yanlış hatırlamıyorsam 91 veya 92 senesi olabilir ilkokula gidiyorum resmen karın içinde yüze yüze gittim 300 mt.
Öyle
Evden babalar abiler yabayla kürekle yol açarlar okula camiye meydana ulaşım yaparlardı..
Tatil diye bir şey yoktu
Canım sıkıldı radar da yeşil yağmur kütlesi kovaliyorum :D
Öyle
Evden babalar abiler yabayla kürekle yol açarlar okula camiye meydana ulaşım yaparlardı..
Tatil diye bir şey yoktu
Şimdi teknoloji var anında yollar açılıyor. Bizim zamanımızda yoktu ama daha güzeldi be hocam. Daha sıcak Bi ortam vardı. Şimdi bakıyorum etrafıma herkes birbirinden kopuk yaşıyor.
Ha bu tiktok mudur nedir. Neyin nesidur bu Allah aşkına ya. Nereye el atsam reklamı çıkıyor. İllallah ettim