- Resmi Gönderi
3.5 ay kış ne güzel işte
Aralık ayını kıştan sayma bu sene :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3.5 ay kış ne güzel işte
2.5 ay
1 ay sonbahar. 2.5 ay kış. 2 ay ilkbahar 5 ay yaz.
1 ay sonbahar. 2.5 ay kış. 2 ay ilkbahar 5 ay yaz.
Geçen sene Kasım ayı o kadar kötüydü ki sonbahar yaşadığımızı bile hissedemedik. Sürekli yüksek basınç etkisindeydik. Kış Ocakta başladı Martın sonunda bitecek gibi duruyor.
Benim saatim geliyor okula gidiyorum abi görüşürüz.
40 dereceler gelsin denize gidelim ?
40 dereceler gelsin denize gidelim ?
İşte bu
Selamün aleyküm nasılsıniz arkadaşlar. Nasıl baharın kokusu geldi mi
Burdan sibirya ya sesleniyorum. Gel be zalımın kızı.
Selamün aleyküm nasılsıniz arkadaşlar. Nasıl baharın kokusu geldi mi
Hocam bahar ayı aşk ayı? kuşlar böcekler cıvıl cıvıl.
Burdan sibirya ya sesleniyorum. Gel be zalımın kızı.
Sibirya ekisi gibi sibirya değil sibirya yı geçtim normal bir soguk hava dalgasına razıyım
Sibirya ekisi gibi sibirya değil sibirya yı geçtim normal bir soguk hava dalgasına razıyım
Aynen sibirya eski sibirya değil. Hayata küsmüş içine kapanmış?
Hocam bahar ayı aşk ayı? kuşlar böcekler cıvıl cıvıl.
Bu arada başka platformlarda bahsi gecen xxxyyyy adlı sistem gelmiş geçmiş hatta ve hatta üyeler tebrik mesajı bile yazar olmuş. Gülsem mi aglasam mı. 3-5 reyting ugruna kimse kimseyi kandırmasın. Bizleri takip eden değerli hava takibi seven dostlar teşekkür ederiz.
İnsan da az da olsa arlanma utanma olur yazık ya hala koyun gibi takip edenler var komedi filimi gibi.
Bu arada başka platformlarda bahsi gecen xxxyyyy adlı sistem gelmiş geçmiş hatta ve hatta üyeler tebrik mesajı bile yazar olmuş. Gülsem mi aglasam mı. 3-5 reyting ugruna kimse kimseyi kandırmasın. Bizleri takip eden değerli hava takibi seven dostlar teşekkür ederiz.
İnsan da az da olsa arlanma utanma olur yazık ya hala koyun gibi takip edenler var komedi filimi gibi.
Aynen hocam 23 şubatta sistem varmış. Mart ilk haftası sibirya varmış. Kutup girdabı karadenizde oluşacakmış?. Sibiryasıydı izlandasıydı iskandinavyasıydı hepsi bize inecekmiş???