Tarzan gibi dolaşırsan ortalıkta öyle olur :D
Vücudun adapte olamadı şimdi sıcak havaya
Eren bu arada ben sıkı giyiniyorum da annem en son gribal enfeksiyon kapmıştı hastaydı. Önce annem sonra babama bulaştı acaba sıra bendemi:'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTarzan gibi dolaşırsan ortalıkta öyle olur :D
Vücudun adapte olamadı şimdi sıcak havaya
Eren bu arada ben sıkı giyiniyorum da annem en son gribal enfeksiyon kapmıştı hastaydı. Önce annem sonra babama bulaştı acaba sıra bendemi:'D
Sirke,sarımsak 2 si doğal antibiyotik :'D
Sirke,sarımsak 2 si doğal antibiyotik :'D
Eren bildiğin ilaç verse hemen söyle annem en son ağlıyordu hastalıktan çok kötü Allah kimseye böyle bir şey vermesin diyordu ben korkmaya başladım bildiğin ilaç verse hemen şöyle hemen içecem ben dayanamam vefat ederim bak
Eren bildiğin ilaç verse hemen ver annem en son ağlıyordu hastalıktan çok kötü Allah kimseye böyle bir şey vermesin diyordu ben korkmaya başladım bildiğin ilaç verse hemen şöyle hemen içecem ben dayanamam vefat ederim bak
Yapacağın şeyler belli sirke sarımsak limon nane zencefil doktora git antibiyotik yazsın 1 haftada tertemiz.
Eren ben yatacam galiba iyice şey oluyorum dediğini yapacam gidiyorum ben başım fena ağrıyor
Dünya rekoru ama togg ile kapışamaz :D
Aynen hocam 23 şubatta sistem varmış. Mart ilk haftası sibirya varmış. Kutup girdabı karadenizde oluşacakmış?. Sibiryasıydı izlandasıydı iskandinavyasıydı hepsi bize inecekmiş???
Yoo bu gecen sistem oymuş öyle diyorlar halbuki sistem gelmeden çerez atıştırmalık diyen şahıslar sosyal medyalarda konuşanlar. Şimdi utanmadan tebrik mesajı alıyorlar ona gülüyorum.
Yoo bu gecen sistem oymuş öyle diyorlar halbuki sistem gelmeden çerez atıştırmalık diyen şahıslar sosyal medyalarda konuşanlar. Şimdi utanmadan tebrik mesajı alıyorlar ona gülüyorum.
Valla hocam bu hayatta işini layıkı ile yapanlar hiç bir zaman el üstünde tutulmuyor. O dediğiniz şahıslar bu site ve benzeri siteden kopyaladığı tahminleri kendileri tahmin yapmış gibi insanlara sunuyor. Anlayacağın biz boşuna hamallık ediyoruz gibi
selamun aleyküm
selamun aleyküm
aleyküm selam
selamun aleyküm
nerelerdeydin özledik seni azorum
Bu adam niye hep supplement mağazasında :D
Abim model konusuna atsaydın..Sohbete atarsın abim
Abim model konusuna atsaydın..Sohbete atarsın abim
abi dalmışım tekrar atıcam :D