- Resmi Gönderi
İşte bu kötü. Umarım nao gibi yola gelir uçmuş aşırı pozitif
İniş oluyor ao da iyi bu.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte bu kötü. Umarım nao gibi yola gelir uçmuş aşırı pozitif
İniş oluyor ao da iyi bu.
Bunların pozitif-negatif-nötr olduğu nerden anlaşılıyor ya da geçişi nasıl anlarız
Bunların pozitif-negatif-nötr olduğu nerden anlaşılıyor ya da geçişi nasıl anlarız
Kirmizi çizgi
-ler olduğu zaman negatif artılar olduğu zaman pozitif
Ne negatif olmalı ne de pozitif olması ikisinden birisi olursa bizim için kötüdür genelde 0 ile -1 +1 arasında takılması lazım.
Ne negatif olmalı ne de pozitif olması ikisinden birisi olursa bizim için kötüdür genelde 0 ile -1 +1 arasında takılması lazım.
Eyvallah çok güzel açıklamışsın yani nötre geçiş bizim için en iyisi birde negatif de iyi diyorlar sistem gösterir diyorlar ona ne diyorsun
Eyvallah çok güzel açıklamışsın yani nötre geçiş bizim için en iyisi birde negatif de iyi diyorlar sistem gösterir diyorlar ona ne diyorsun
Çok negatif olmaması lazım. Bildiğim kadarıyla ama en iyisi nötrdür
Poztiften notr e iniş daha iyi negatife inerse sistemi batı Avrupa kapar dalgalanmalar olmalı yani
Aslında hiç kafa yormuyordum bunlara biraz mantık yürütünce işi anlamaya başladım
Aslında hiç kafa yormuyordum bunlara biraz mantık yürütünce işi anlamaya başladım
Ben şuan bunları çözdüm az çok sıra MJO'da biri bana onu da anlatabilir mi ?
Birde bu fazla 7.FAZDAN 8e falan geçiş açıklayabilecek var mı görseller üzerinde
Bende yeni yeni çözüyorum bana sorman hata
Mjo yu yorumlayan Nirvana ya ulaşmıştır
Aynen çok zor görür görmez sekmeyi kapattım bune dedim.
7.Fazdan 8.faza geçiş falan bunları anlıyor musun bana da okuldan bir arkadaş gösteriyor model takibi falan yapıyoruz bu sene tanıştık daha ben lise 3e gidiyorum O da Lise 1'e gidiyor çok iyi yorumluyor bütün her şeyi çok güzel yorumluyor veriler endeksler modeller anormaller gerçekten bu işi yapıyor Okulda falan pcyi açıyoruz tartışıyoruz onunla :D Yine takip başlar
Hayırlı geceler herkese
Yine yağış var ve bu defa inceden kar atıyor.
Yağmur yok ve sıcaklık da düşük 0 derece