- Resmi Gönderi
Paraya bak be bizde böyle bir yatırım yapmazlar bizde site olarak ücretli veri aldık diye hava yapıyoruz :D
Hocam sizin tahminleriniz. Bunca imkansızlığa rağmen. Modellere göre daha tutarlı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturParaya bak be bizde böyle bir yatırım yapmazlar bizde site olarak ücretli veri aldık diye hava yapıyoruz :D
Hocam sizin tahminleriniz. Bunca imkansızlığa rağmen. Modellere göre daha tutarlı?
Bende geçen gün aldığım karar ile kendimizi daha çok geliştirmeye karar verdim seneye daha iyi tahminler ile devam 1 Eylül 1 Mart arası için
Bişeyler hep patlıyor çatlıyor derler ama hala bu zamana kadar görmedik.
Allah yaratmış ve her birine de rota çizmiş.
Tüm evren seyir halinde ve hiç bir aksilik olmadan yörüngelerinde zamanlarını dolduruyorlar.
Hesaplanamayan bir hareket olacağını sanmıyorum kendi adıma.
Tahminlerimiz sadece kar için olmayacak
Hocam ben Nisan ayında zonguldağa kar yağdığını hatırlıyorum. Kurban bayramıydı. Sabah namazdan çıktık lapa lapa kar yağmaya başlamıştı. Kurbanı keserken bile devam ediyordu. Ellerimiz donmuştu. Kestiğimiz kurbanın içine sokarak ısıtıyorduk ellerimizi.
Bende İstanbul da havada uçuşan kar gördüm Nisan ayında
Yani Nisan ayını hafife almamak lazım. Tarih tekerrür edebilir
Hocam buldum Nisan ayındaki kar yağışını Sinan
Bende İstanbul da havada uçuşan kar gördüm Nisan ayında
Ayn gök gürlemişti ondan sonra başlamıştı. Kky tarzındaydı hatta 2019 Nisan ortasında gerçekleşti.
Ayn gök gürlemişti ondan sonra başlamıştı. Kky tarzındaydı hatta 2019 Nisan ortasında gerçekleşti.
Bu dolu yağışıydı daha eski benim dediğim
Ben 97 senesi diye hatırlıyorum. Hafızam iyidir
Bu dolu yağışıydı daha eski benim dediğim
1992 nisanıdır sizinki hocam
yada 1996 nisanı olabilir
Sinan abi bahar tahmini yap oraj ne zaman başlar ne olur ne biter yağış olur mu. Olmaz mı. Sıcak mı geçer soğuk mu. Merak ediyoruz
Sinan abi bahar tahmini yap oraj ne zaman başlar ne olur ne biter yağış olur mu. Olmaz mı. Sıcak mı geçer soğuk mu. Merak ediyoruz
Sevmiyorum ki bahar tahmini sevdiğim tahmini yapmak hoşuma gidiyor belki hafta sonu yaparım
Sevmiyorum ki bahar tahmini sevdiğim tahmini yapmak hoşuma gidiyor belki hafta sonu yaparım
Tamam abi haftasonu 4 gözle bekliyorum.