Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Sinister adlı korku filmi izle güzeldir. Geçen sene Sinan abiye yazmıştım.:'D:'D:'D:'D:'D:'D
-
Ankette hazırladığım Doğru şık
E şıkkı
Tebrik ederim (sallayıpta tutturanlar hariç:'D)
-
- Resmi Gönderi
Ankette hazırladığım Doğru şık
E şıkkı
Tebrik ederim (sallayıpta tutturanlar hariç:'D)
Bence soruda sıkıntı var nerden aldın.
-
174h ye kadar güncellenmiş geçte olsa.
Ecmwf ile çakışacak herhal.
-
Coğrafya kitabımdan bir soru. Cevap anahtarında bu şık var.
-
Hayır bence doğru bu konuyu biz öğrendik. Bu soru yazılı sorusu olarak karşıma çıktı ve doğru bildim o şık.
Sadece bir cevap o şıkla birbirine yakın mantık olarak birbirine benzer olduğundan yanlış cevaplanabiliyor. Doğru cevap e şıkkı
-
Onu bunu bırakın öğle ve akşam güncellemesinde çok fark var batılı geldi bu sefer de
-
Doğru yapmışım
-
ECMWF ve GFS Güncellemesine gelin hayde
-
Ecmwf güncellemesi bitiyor. Gfs hala güncelliyor ya la
-
- Resmi Gönderi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, "Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Bolu çevrelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Iğdır ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Hakkâri ile Van'ın güney ilçelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara ile Doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır." denildi.
-
- Resmi Gönderi
Gidelim Mustafa abinin yanına kalalım 1-2 hafta nisana kadar kar kalkmıyor ordan.
-
Bu gidişle gelecek kış nasip olursa Bolu Gerede'ye amcamın yanına gideceğim orada metrelik kar görürüz yapacak bir şey yok artık bu sendrom bende tavan yapmış durumda tabi evimin önüne yağsaydı daha mutlu olurdum inşallah mart başına nasip olursa görürüz olmadı seneye dediğim gibi
-
Herkese hayırlı geceler yarın güzel şeyler görmek dileğiyle
-