izmire temmuzda kar yağma ihtimali varmı bir mucize olup sibityadan dalga gelirse
Hayırrrrrrrrrr
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturizmire temmuzda kar yağma ihtimali varmı bir mucize olup sibityadan dalga gelirse
Hayırrrrrrrrrr
izmire temmuzda kar yağma ihtimali varmı bir mucize olup sibityadan dalga gelirse
Var olmazmı hiç hemde şapır şıpır yağar
Ben her mevsimi severim yaşdan mı yoksa günlerin uzun olmasından dolayımı yaz mevsimini bekler oldum artık
Abi ama yaz mevsimini düşünürken.
Birde sivrisinekleri düşünseniz daha az sevineceksiniz
Abi ama yaz mevsimini düşünürken.
Birde sivrisinekleri düşünseniz daha az sevineceksiniz
Bu dünya sadece bizim değil unutma diğer canlılarında dünyası diyorum
Buralarda sivrisineklerden pek etkilenmiyorum bana gelmiyorlar o yüzden sıkıntı yok
Kış severdim fakat son üç senedir kış mevsimi beni kendinden soğuttu. 3 kar tanesi kovalıyoruz boş boş.
Kış mevsiminin kötü geçmesi. Seni sevdiğin mevsimden soğutmamalı can abi. Ben isyan ederim ama asla sevdiğim mevsimden vazgeçmem
Bana göre kış birinci. İlk Bahar ikinci sırada.
Tamam ılık olsun. Sıcak olsun ama ben durgun havaları hiç sevmiyorum şu yaz mevsimine bir giriyoruz 1 hafta boyunca kupkuru hava hiç yağış yok. Ve durgun havalardan nefret ediyorum.
Maalesef yağışı az olan tek mevsim yaz mevsimi bu yüzden hiç sevmiyorum.
10 Gün daha var belki de daha fazla mart başı için kesin bir şey demek mümkün değil ama zamanla her şey rayına oturur
Yaz mevsimi hariç tüm mevsimlerin sonuna gelince üzülmüyorum değil.
Ama zaman ne çabuk geçiyor ya ne ara subat sonuna geldik. Anlamadım vallahi.
Allah affetsin yazın y sini duymak istemiyorum o kadar nefret ediyorum:'D baharı severim
Tek ama tek sevmediğim mevsim yaz
Baharı özlemişim artık ılıkçıyım bende
CAN abiyi banlarmısınız :D
Bahar gelsin gelmesine de.
Korkulu rüyam yaz gelmesin doğduğum günden beri nefret ediyorum