- Resmi Gönderi
oley izmire kar mi geliyo martta
Sen bin arabaya gel buraya..
Yarin kar var inşallah buraya.Gece de başlayabilir.
Sana kardan adam edek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturoley izmire kar mi geliyo martta
Sen bin arabaya gel buraya..
Yarin kar var inşallah buraya.Gece de başlayabilir.
Sana kardan adam edek
Kalkın üle
Kar gelooooooooooo
Kalkın üle
Kar gelooooooooooo
Afyonamı hocam?
Afyonamı hocam?
Evet .. Merkeze ne eder bilmem ama..
Dun gece yağdı lapa lapa sonra kesildi..
Sabahta çimlerin üzerinde beyaz örtü vardı az çok..Gece yağmış tekrardan demekki..
Bu gece ve yarına bana uğrayabilir kar..
Şubat sonundan ümidimi kesim tüm ümidim mart ayından ve nisandan
Şubat sonundan ümidimi kesim tüm ümidim mart ayından ve nisandan
Şubatta sistem görünmüyordu zaten
Ben şuna inanmaya başladım bizim sonbahar mevsimi Aralık- Şubat arası Mart-Nisan anlaşılan kış ayı gibi olacak uzun vadeye göre
Gelir zamanı geldiğinde,her şeyde vardır bir hayır..
Sıcaklık tepe taklak oldu..
Sıcaklık 0 derece hissedilen -5
Sıcaklık 2 derece hissedilen 0
vs vs
Farklı sıcaklıklar gösteriyor her bir program ama kısaca soğuk.
Kar bekliyorum velhasıl
Serin bir güncelleme olmuş reis attıklarıma bakmıyorsun heralde ayıp.
Sadece okudum çok yoğun oldum ve daha çok yoğun olacağım gibi dış giyimde başlayacak ihracat yapabilecek duruma geldim
artık vakitlerde çok az kalacak hava işlerine sadece genel tahmin bakabilecek konuma geldi hayırlısı
Sanırsam bizim yere soğuk girişi her zaman daha geç oluyor saat sabah 10 gibi çıktığımda bir anda dahada soğuk oluyor hava. Saat 8 gibi okula çıkıyorum sepserin hava. Ama üçüncü tenefüste dışarı bir çıkıyorum buz gibi.
Bu arada ay sonu sistemi artık büyük ihtimal benim içinde bitmiştir zayıf salınımlı soğuk dışında hiç bir şey yok şakır şakır yağmur. O günden sonra mevsim değişmeye başlıyor zaten. Güzel bir Afrika atak vermiş 6-7 mart ta
Kemal Ensar ılıkçı olduğumdan bunlari söylemedim tam tersi karcı manyağın tekiyim. Ama durum bu şekilde. Son olarak çok düşük ihtimal ecwmf veya gfs bir şey verebilir. Ama çok düşük %3.5 civarı bir ihtimal.
Kemal Ensar ılıkçı olduğumdan bunlari söylemedim tam tersi karcı manyağın tekiyim. Ama durum bu şekilde. Son olarak çok düşük ihtimal ecwmf veya gfs bir şey verebilir. Ama çok düşük %3.5 civarı bir ihtimal.
Abi ben farketmedim beğenmeye bastığımı.
Model takibi zevkli bir hal almaya başlıyor. Artık rahat bir biçimde gelecek afrika ataklarını takip edebiliriz.