- Resmi Gönderi
Şu aşağı yönlü 2-3 senaryoyu da çektik mi mis gibi havalar yolda deriz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu aşağı yönlü 2-3 senaryoyu da çektik mi mis gibi havalar yolda deriz.
Seneye bu makina dan almayı düşünüyorum????
The content cannot be displayed because it is no longer available. Seneye bu makina dan almayı düşünüyorum????
Hocam bir kez daha Zonguldak olarak kar gorurmuyuz gecmis senelerde martta kar pek hatirlamiyorum dusuncen nedir
Var mı abi?
Çok iyi olmuş idhdudhdudhdjdhdund
Nedir durumlar ümitler?
Nedir durumlar ümitler?
Dardayız önümüzde ışık yok nereye baksak karanlık :'D. Allah'tan mucize dileyeceğiz artık yapcak bir şey yok
Nedir durumlar ümitler?
Hala umutlu olmaya calisiyorum hocam her guncelleme bir tik daha iyi gibi aslinda
1987 Mart vakası gibi. Her sene bu ihtimaller açık. Oyüzden ihtimal artık kalmadı demek kesin bir cümle olmaz.
1987 Mart vakası gibi. Her sene bu ihtimaller açık. Oyüzden ihtimal artık kalmadı demek kesin bir cümle olmaz.
Uzun vade verileri hem kötü hem iyi
Bir bit kadar ihtimal varsa. O ihtimali göz ardı etmemek lazım 1987 mart sistemi bunu ispatladı. Bu yüzden artık bir şey beklemeyenler. Her an dikkatli olun çünkü her türlü olaya açıktır bu coğrafya.
Bir bit kadar ihtimal varsa. O ihtimali göz ardı etmemek lazım 1987 mart sistemi bunu ispatladı. Bu yüzden artık bir şey beklemeyenler. Her an dikkatli olun çünkü her türlü olaya açıktır bu coğrafya.
:D:coksıcak:
Basindan beri o dusuncedeyim sana katiliyorum