- Resmi Gönderi
Neyse şu soğuk havaları çok özleyeceğim bir çekeyim içime şu ferah havayı da o pis yaz sıcağında nefes almak işkence olucak.
Mis gibi yaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeyse şu soğuk havaları çok özleyeceğim bir çekeyim içime şu ferah havayı da o pis yaz sıcağında nefes almak işkence olucak.
Mis gibi yaz
Dün rüyamda modellere baktığımda 6 marta +24 sokmuştu ülkemize uyandığımda ise oh be dedim:'D
Semih Ö. kardeşim. Ben yaş olarak marttada kar gördüm nisandada kar gördüm zonguldakta. Ha birdaha olurmu neden olmasın? Takılmayın bukadar rabbim neylerse güzel eyler. Belkide 50 yıl sonra yaz gelsin artık diye dua edecek torunlarımız olacak.
Semih Ö. kardeşim. Ben yaş olarak marttada kar gördüm nisandada kar gördüm zonguldakta. Ha birdaha olurmu neden olmasın? Takılmayın bukadar rabbim neylerse güzel eyler. Belkide 50 yıl sonra yaz gelsin artık diye dua edecek torunlarımız olacak.
Dedigin dogru hocam hayirlisi olsun atmosfer degisti nevsimler karisti tahmin yapmak zor ver endeks dinlemiyor Rabbimizin takdiri modeller zor cozuyor sonumuz hayir olsun.
İnşallah bol poyrazlı. Kısa süreli yaz sağanaklarının havanın ısınmasına müsade etmeyen bir yaz mevsimini yaşarız.
İnşallah bol poyrazlı. Kısa süreli yaz sağanaklarının havanın ısınmasına müsade etmeyen bir yaz mevsimini yaşarız.
Dema öyle da. Daha denuze gireceğuk
Deniz sezonu erken aciliyorsa Orta kapuzda bulusalim hocam
Yağmur yağarken girersin :D
Deniz sezonu erken aciliyorsa Orta kapuzda bulusalim hocam
Deniz sezonu erken açılıyorda bizim ülkemiz için pekte hayırlı olmayan şiddetli fırtınalar beklenebilir diye tahminler var. Denizde yüzerken doluya, yağmura yakalanma bak.:'D
Semih Ö. kardeşim. Valla buradaki güzide hocalarım katılırlarmı bilmem ama bu sene enteresan şeyler oldu son 24 saatte değişen yağışlar soğuklar oldu. Şubat ilk hafta sistemi modelleri çürüttü.
Firtinali yagmurlu havada haziran ayinda kapuzda denize girdigimi bilirim hocam alisigim merak etmeyin
Firtinali yagmurlu havada haziran ayinda kapuzda denize girdigimi bilirim hocam alisigim merak etmeyin
Plajdamı?
Semih Ö. kardeşim. Valla buradaki güzide hocalarım katılırlarmı bilmem ama bu sene enteresan şeyler oldu son 24 saatte değişen yağışlar soğuklar oldu. Şubat ilk hafta sistemi modelleri çürüttü.
Hocam olmassada saglik.olsun diger maclara bakariz yaz sezonunda kapuzda denize girmeyi ozlemisiz
Yağmur yağarken girersin :D
Asıl yağmur yağarken şimşek çakarken güzel oluyor deniz. Sıcak oluyor hocam?
Plajdamı?
Ayn hcm