Asıl yağmur yağarken şimşek çakarken güzel oluyor deniz. Sıcak oluyor hocam?
Aynen oyle yagmurlu havada bir guzel oluyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAsıl yağmur yağarken şimşek çakarken güzel oluyor deniz. Sıcak oluyor hocam?
Aynen oyle yagmurlu havada bir guzel oluyor
Firtinali yagmurlu havada haziran ayinda kapuzda denize girdigimi bilirim hocam alisigim merak etmeyin
Sen mi? Yaz sağanakları kısa sürer. Ama bazen öyle yağar ki vurduğu yeri yıkar geçer 5 saatlik yağışın tamamını 15 dakikada bitirme özelliğine sahip bu sağanaklar. Hani diyorlar ya: "yaz yağmurudur ya bir şey olmaz" ama işin gerçeğini ben söyleyecek olursam yaz yağmurları o kadar küçümsenecek bir yağışlar değil bana göre.
Ayn hcm
Lodostan eserse kötü oluyor plaj
Zonguldakli hocam nerede oturuyorsunuz tam olarak ben incivez caybasi sokak tarafindayim
Sinan abi benim düşünceme katılıyor musun yaz yağmuru küçümsenmez.
Sen mi? Yaz sağanakları kısa sürer. Ama bazen öyle yağar ki vurduğu yeri yıkar geçer 5 saatlik yağışın tamamını 15 dakikada bitirme özelliğine sahip bu sağanaklar. Hani diyorlar ya: "yaz yağmurudur ya bir şey olmaz" ama işin gerçeğini ben söyleyecek olursam yaz yağmurları o kadar küçümsenecek bir yağışlar değil bana göre.
Hocam Karadeniz insanına vız geliyor o yağışlar. Bünye alışık. Hangi karadenizli ye sorarsan sor yağmurda denize girmesi daha eğlencelidir
Sinan abi benim düşünceme katılıyor musun yaz yağmuru küçümsenmez.
Agir olur sert olur ama 10 dk yağar :D
Bu gece istihareye yatacağım mart ilk haftası için. Bakalım hayırlısı. Modelden ppek anlamam. Benim model en iyisi?
En son ben 5 yaşındayken yaz mevsiminin ortasında pencereden dışarı baktığımda karşıdan simsiyah bulutların geldiğini gördüm. Babama sorduğumda. Baba yağmur yağacak diyordum. Babam bana yaz yağmurudur hemen gelir geçer merak etme diyordu. Bunu duyunca içim rahatlamıştı babamdan gizli dışarı çıktıktan 5 dakika sonra öyle bir yağmur bastırdı ki. Kısa süre sonra büyük taneli dolu hadisesine dönüştü eve döndüğümde ise kafamda. Morarma vardı. Bende babama sordum. Baba hani yaz yağmuru bir şey yapmazdı diye.:'D
The content cannot be displayed because it is no longer available. Seneye bu makina dan almayı düşünüyorum????
Sener şen"in repliği vardı ya
"Alalım alalım"
"Bi gör sonra alırsın"
"Gerek yok sen görmüşsün, alalım alalım"
Sener şen"in repliği vardı ya
"Alalım alalım"
"Bi gör sonra alırsın"
"Gerek yok sen görmüşsün, alalım alalım"
Alayım tabi hocam 3 ayda parasını çıkartırım ben bunun?
İnşallah kötü geçirdiğimiz bu kışların toplamı kadar bir kış yaşarız seneye.
gelecek kis la nino kisi olcak guzel bir kis gecirebiliriz
İnşallah kötü geçirdiğimiz bu kışların toplamı kadar bir kış yaşarız seneye.
Seneye kış kasımda kar yağmaya başlayacak. En az 10 sistem alırız. Kaynak flash tv
?
Seneye kış kasımda kar yağmaya başlayacak. En az 10 sistem alırız. Kaynak flash tv
?
Kıyamet kopmazsa 200 sene sonra belki zaten o zamana kadar ömrümüz yetmez bile :'D