Boş işler .
Komplo teorisi bile değil ortada gerçek olan tuhaf bir çocuk var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBoş işler .
Boşver
Araştırdığım o kadar komplo teorisinden sonra. Gerçek olan bir olayın izinden gidiyorum şuan. O çocuk göründüğü kadar masum değil. Dış güçlerin oyunu bu.
Çocuk nekadar Allah düşmanlığı yapan nekadar kitap varsa okumuş
Çocuk nekadar Allah düşmanlığı yapan nekadar kitap varsa okumuş
Maymundan gelme teoirilerine kadar tüm teorileri okumuş. Ağzından bir tane Allah kelimesi çıkmamış ve. Allah denilen yerde mimiklerinde oynamalar oluyor. Bu yaşta dini bilgiler güzel ahlaklar öğretileciğine çocuğu salmışlar. O kadar teori çocuğun beynini yıkamış bile.
Zaten aileside şüpheli. O çocuğu o kadar ünlü yapan şey bunlardan ibaret olamaz. O çocuğun arkasında büyük şeylerin desteği var.
Maymundan gelme teoirilerine kadar tüm teorileri okumuş. Ağzından bir tane Allah kelimesi çıkmamış ve. Allah denilen yerde mimiklerinde oynamalar oluyor. Bu yaşta dini bilgiler güzel ahlaklar öğretileciğine çocuğu salmışlar. O kadar teori çocuğun beynini yıkamış bile.
Zaten aileside şüpheli. O çocuğu o kadar ünlü yapan şey bunlardan ibaret olamaz. O çocuğun arkasında büyük şeylerin desteği var.
O çocuğu ilk gördüğüm an da bune lan dedim aşırı itici güya çok bilmiş bir bebe işte
Aha bende çocuk sayılırım 17 yaşında bir insanım. Ama Allah. Ahlak ne varsa hepsini öğretti annem babam bana. Elimden geldiğince kötü bir insan olmamaya çalışıyorum iyi ki Müslüman olmayı nasip etmiş bana yüce rabbim
Sorsam öğle namazı kaç rekat bakar bön bön
Sorsam öğle namazı kaç rekat bakar bön bön
Eren çocuk zaten yanlış yola iletiliyor. Beyni yıkanmış çocuğun teoirlerle birileri çocuğu alıp çok kötü şeylere teşvik ettirmiş. Onun inandığını sanmıyorum.
2020 çok kötü geçti gerçekten. Kafa karıştıran komplo teorileri ve olaylarla dolu bir yıl. Doğru olan ne. Çok bilinen şeyler bizi yanıltıyor mu? Gerçekten çoğu şeyin arkasında şeytancılar mı var. İyice kafamız karıştı vallahi billahi. Birde o çocuk eksikti.
Mustafa abi sağol babama ileticem o sitedekileri araç hantal mış biraz öğrendiğim iyi oldu.
2020 çok kötü geçti gerçekten. Kafa karıştıran komplo teorileri ve olaylarla dolu bir yıl. Doğru olan ne. Çok bilinen şeyler bizi yanıltıyor mu? Gerçekten çoğu şeyin arkasında şeytancılar mı var. İyice kafamız karıştı vallahi billahi. Birde o çocuk eksikti.
Boşverin bu işleri.Pas geçin ve işinize bakın abilerim
Ne verilirse o alınır.
Çocuk ne etsin?
Whisper abi youtubede gezen videoları en az bir 45 dakika araştır dibine kadar yorumları oku hak vericeksin ve sende şüpheleneceksin o çocuktan
Türkiye de ünlü olmak işte bu kadar kolay .Bu konuyu konuşmanız bile komik:D
Türkiye de ünlü olmak işte bu kadar kolay .Bu konuyu konuşmanız bile komik:D