Kutup yükseği sağolsun
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
CAN abi ne demek istedin. Çıktıya inanmıyor musun. Birde ecwmf ye bakalım.
-
can abi nerede yazdı :D gözükmüyor da :D
-
Ama gfs çok ilginç bir çıktı sundu gerçekten daha kaç güncellemedir yukarıya düzgün soğuk vermemişken bu güncellemede resmen uçmuş soğuklar.
-
Eren can abi nereden yazdı la bunu ? gözükmüyor ?
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ülkemizin şu saattten sonra güçlü bir sistem alması İçin kutup soğuklarının çekirdek gücünün en aşağı -20 bandında olması gerekir ki ülkemize geldiğinde -10 lar ile gireceği için. Şu an Mart 6-7 sistemi hariç bu derece soğuk çekirdek zor kaldı ki Mart 6-7 sistemi dahi -8 leri sokamıyor Marmara ya
-
- Resmi Gönderi
Eren can abi nereden yazdı la bunu ? gözükmüyor ?
Model yorumlama ve paylasimi 2020 şubat
-
- Resmi Gönderi
Model sağlam saçmaladı. Oluşup güçlenen İskandinav yükseğini bir siklonla sıradan Azor yükseğiymiş gibi ittirip yok etti. İmkansız bir şey bunun yaşanması. Modeller mevsim geçişlerinde sağlıklı çıktılar sunamıyor.
-
bende burada yazdım sandım korktum bi an
-
Arkadaşlar ülkemizin şu saattten sonra güçlü bir sistem alması İçin kutup soğuklarının çekirdek gücünün en aşağı -20 bandında olması gerekir ki ülkemize geldiğinde -10 lar ile gireceği için. Şu an Mart 6-7 sistemi hariç bu derece soğuk çekirdek zor kaldı ki Mart 6-7 sistemi dahi -8 leri sokamıyor Marmara ya
Sistemci abi bence mümkün havada kar görsek yeter -6 olsa karayel yönde rüzgar olsa bu mümkün olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Ilıkçı lar 2 güncellemedir seri üzgün
-
Bizim karayel rüzgarımız var onun elinde olabilir her şey en az -6 girip karayel olursa neden havada kar mümkün olmasın? Belki -8 bile girer nerden biliriz?
-
İmkansız ya
-
- Resmi Gönderi
Sistemci abi bence mümkün havada kar görsek yeter -6 olsa karayel yönde rüzgar olsa bu mümkün olabilir.
Yetmez kardeşim benim - 8 gelse yazın yine kar yapmaz
-
- Resmi Gönderi
Martta - 10 ve üzeri doğru düzgün kar yapar
-